Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jemen -\"Tukli su nas palicama i cevima, i bacali na nas kamenice. Pokušali smo da se odbranimo i da im uzvratimo\", rekao je jedan student, učesnik protestnog marša. Prema njegovim rečima, najmanje osam ljudi je povredeno i zadobili su ozlede poput fraktura lobanje, preloma ruku i nogu. Student je takođe rekao da policija nije učinila ništa da zaštiti protestante , da je stajala po strani i gledala kako dobijaju batine. Portparol policije nije bio dostupan za komentar.
Opet vijest koja muti pamet svima. U Iranu su PROtESTI Sasvim druge prirode. Želja naroda da se smutljivci kazne!
Ustajte vi zemaljsko roblje vi suznji koje mori glad...Oslobodite se neokolonijalista.... posljednji je cas..
GODINU DANA NESTALIH I ZATOČENIH U LIBIJI- 22 februar 2008 god.Najmanje 14 Libijaca uhapseno je nešto više od godinu dana za planiranje mirne proteste u povodu godišnjice Bengaziju događaja kada sigurnosne snage u. bile su 12 protestanata. Dana 1. veljače 2007, politički aktivisti Idriss Boufayed, Al-Mahdi Saleh Hmeed, Ahmed Youssef al-Bashir Obaidi i Qasem al-zečevima, reklamirao je protestima o novostima web-mjesta temeljena izvan Libije. Uhićeni su dva tjedna kasnije, 16. veljače 2007, zajedno s Alaa al-Drissi i pisaca, Jamal al-Hadži i Farid Mohammed al-Zwai. Idriss Boufayed, gorljivi kritičar Mu\'ammar al-Qadhafi i glavni tajnik libijskog organizaciji Nacionalnog saveza reforme, bio je kritičan prema političkoj situaciji u Libiji i ljudskim pravima zapis. On je uhapsen 16. veljače 2007 u svojoj obiteljskoj kući u Gheryanu. http://www.amnesty.org/en/news-and-updates/feature-stories/one-year-missing-and-imprisoned-libya-20080222
SMIRITE SE LJUDI.... VALJA MI PRA UNUCE TOLIKO HISTORIJE UCITI !!!!