Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masallah. Da je Allah na pomoci braci Palestincima. Sjeti se Sarajevo, nekad su i tvoja djeca umirala...
@Seoska-lola Kakve ti imas veze sa palestincima, daj me prosvjetli.
@Seoska-lola Suhoj da to obezbedi kako treba
Samo gdje Muslimani zive ima harmonije i multikulture. Grob Isusa Hrista odrzaje jedna Arapska Muslimanska porodica vec stotinama godina. Isil je izmisljotina koja sluzi za ubijanje Muslimana i opravdanje za unistenje Muslimanskih naprednih drustava.
ALLAH JE NAJVECI !!!!
@nasa.je.bh alah je u banani ovih dana
Ovakvog scenarija se i plaše ćifuti i ostali din dušmani,ahh,kad se probudi jednog dana div( ummet) tesko vama,a skoro da je došlo vrijeme !
Pobijedit cemo .
Nakon Ramazana ce Trump objelodaniti plan za rjesavanje palestinskog pitanja. Naredni Ramazan broj vjernika u Al-Aqsi mogao bi biti i deset puta veci.
PALESTINO REPUBLIKO NEMOZE TI NISTA NIKO........u izraelu se organizuje pedersong ..
Masallah,na ove Palestince sam bas nesta osjetljiv
Ne vidim vezu divljaka sa BI I bosnjaka muslimana al eto..
200.000 tisuća/ hiljada..... mashAllah ☝️☝️☝️
Ljepota blago njima, samo se treba sjetiti koji su tu sve Boziji poslanici hodali i molili se stvoritelju uzvisenom
kad vidim tu sliku necudim se zasto tamo nema mira...Zaostali narod koji je u glavi jos uvijek u kamenom dobu.
i Allah bijase zadovoljan s njihima
Ne znam samo kako vi kao "ozbiljni" novinari već jednom ne ukapirate da to na slici nije Al-Aqsa.
Ove Cifute je samo Dalida uspjela zaje*ati i uzeti im nekretnine po carsiji .. 😁😁😁
Rad, nauka, istrazivanje, novac, velike kompanije, veliki brendovi, jedinstvo kako u Palestini tako i u diaspori... e tek se onda molite Bogu... jedino tako cete doci do cilja, a ne obrnuto...
@spooner Greska lutko, vidis da veze nemas... dok su muslimani bili najbolji matematičari, astronimi, medicinari, filozofi tada se Islam i sirio... cim su prestali pridavati paznju nauci upali su u dekadenciju iz koje ni dan danas ne mogu da izadju... isto se dogodilo i sa Osmanskim carstvom...