Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu cijene poskupjeti, vrli novinaru nepismeni. Cijene mogu porasti, povećati se i slično.
Kakva ti je ovo konstrukcija: "poskupiti na rekordnom nivou". Gdje ste išli u školu? Imate li na Klixu uopšte lektora? Zakonom treba zabraniti ovako pisanje i onepismenjavanje naroda.
Nigdje u svijetu nije vise poskupjela hrana nego u ovom nasem nesretnom protektoratu. Obicno u svijetu barem kod bogatih zapadnih zemelja poskupljena hrane su 1% do 10% dok kod nas od 30% do 100% pojedini artikli. Moraju se pokriti budzetske place uhljeba.
Sta Fadil radi, prvo nama digao cijene pa sad i citavom svijetu
Protesti pred vladom, hocemo ostavku Novalica zbog povecanja cijena na svjetskom trzistu. Dosta si Fadile ugnjetavao citav svijet
Bakir, Fadil i Bisera su krivi za ovo
Ma ne lazite. Samo kod nas Fadil povecava cijene, svugdje drugo je sve isto ko i prije.
Pandemija je sve uzdrmala a i realno nije vise 2009/10 godina. Svijet ide naprijed, poslodavci mahom povecavaju primanja radnicima, samo u ovim korumpiranim drzavama sve stagnira. Primjer ex-yu drzave. Nije problem poskupljenje, problem je odgovor drzave i poslodavaca na isto.
Sta ce, to je dio plana.
Ko ima gdje, vrlo lako može sebi obezbjediti veliki procenat potrebne hrane, ali treba malo zasukati rukave, ali slabo ko hoće
Šta nam rade a niko se ne buni, nevjerovatno....
Puter samo za Bajram i rođendan. 😥😥😥