Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm i ovaj avion na slici prepolovljen :(
da nije bilo Boing Maxa, statistika bi bila jos bolja
Sjetimo se da 2017. niti jedna osoba nije nastradala u komercijalnim letovima! Zaista nevjerovatan podatak. Nadam se da će nam se ponoviti jedna takva godina.
Ne samo da je sigurnije putovati avionom nego i jeftinije. Dok iz BiH dodjes do Minhena i vratis se kosta te najmanje 550-600 KM. Ako jos platis kaznu u Nemiloj,pa Maglaju pa u Sijama izadje to puno vise. A truckas se 12-15 sati. Ovako,poletis i za dva sata si gore i sve za 400-450 KM (povratna)
Šije, Maglaj, Nemila... hahahaaaaaaaaaaaaaaaa...... dobar dobar. ... cujem nekidan hoce jos radara da postave... i to na 40 km/h kazu sve zbog nase sigurnosti.. kazu puno se gine.. moraju nam pomoći....
@MEVLIDA ako su cetvero u autu, onda je to najjeftinije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)