Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da mi svi propadnemo zbog Ukrajine. Ili da svi zaratimo protiv rusije da bi Zepenski sretan bio
Najbolje da smo pustili da nam rade sta hoce 90tih, jel tako botino?
Korisni idioti ovdje se primaju ovdje na ovakve vijesti kao najveći levati. Da li je pelcovanje učinilo svoje ili je u pitanju nizak IQ, više ne znam.
Bježe izgubili bitke
ispalo je da su Rusi vojno impotentni...nisu se iskazali ni pod razno...
to su ukrajinske vijesti a ovo su ruske: "Ruske trupe su visokopreciznim raketama Iskander napale štab odbrane Harkova, ubivši "više od 100 nacionalista i plaćenika iz zapadnih zemalja", saopštio je danas portparol Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov."
Ukrajinci trebaju napast Ruse u njihovim centrima , npr. Moskvi. Onako kako su to radili Ceceni pod Shamilom Basajevom.
Večeras sam čuo novu riječ kojom se naglašava teski terorizam, putinizam.
Od prvobitne taktike iz vremena Djengiz Hana napredovali su do rovovskog rata iz 1915. Nije bas da ne uce ovi Rusi, ko zna mozda pocnu ko i Staljin ratovati. Svi na juriš 🤣🤣🤣
Da li ja ovo vidim novi RS u Ukrajini?
Sve je do potpisa.
Mirsad je rekao da se ne povlace nego je Ukrajinska vojska protjerala ko sto je on 95 oslobodio Grbavicu !!!!!
Edi Rama preuzima mjesto generalnog sekretara u NATU. Srbija kaze da je to katastrofalno a zeli otvoreni balkan sa Albanijom. To je samo da pokore i komanduju ako je u njihovu korist .Srbija nema prijatelje ona zeli samo poslušne podanike .
ova mapa ne izgleda bas ovako realno....zapad "smanjuje" zauzetu teritoriju...rusi malo "dodaju" naravno....posto je ovo zapadni medij....rekao bi da se doda jos koji dio crvene boje ali ipak manje od ruskih medija...tako bi bili tacno gdje treba, sredina ...a uzimajuci u obzir kolika je ukrajina...rusi su zauzeli npr 3-4 Srbije za mjesec dana
Sad treba unistiti rusiju i ruski narod da zelenski profituje
Uvijek se nađe nekakav kasapin da ratuje , da ubija,pali,ruši.Ja istorije čovječanstva sve se zasniva na nekakvim ratovanjima i krvolocima.
E neka sada to pojasne majkama onih koji su zaginuli pored Kijeva!! Proleti rat i prokleta bio onaj koji ga zagovara bilo gdje!!!
Kazu povlace citas oluja bjeze jad nemoc i bjeda.......Kazu okupiran citas ne mogu naprijed jad bjeda cemer.Vojna strategija trategija kiks ba .
Sve je ovo dobro dok Rusi ne pocnu masovnu upotrebu avijacije i balistickog naoruzanja.