Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli katolik
nije. protestant.
Kolji, ubijaj, pucaj, pali, lomi noge... I nekako... Al kad vidim djecu neko da dira... Kroz glavu mi odmah prolaze svi filmovi o serijskim ubicama, nacinima kako su mucili i ubijali ljude, a nekad je umiranje trajalo danima... E ja bih radio tom covjeku kombinaciju tih svih filmova... Obezbjedio bi mu i antibiitike, nedao Bog, od sepse da mi ne umre... Pa infuzije... Ciste zavoje za previjanje onoga sto mu ostane posle rezanja... Pa onda opet... Da me moli da ga ubijem, da mu prekratim muke... Dozivio bi dzehennem na zemlji... A ja ga ne bi ubio... Nego bi ga nahranio i napojio... Neka traje... Sto je moguce duze...
kad bi dalje nastavio njegovim tragom, došao bi do kraljevske obitelji u engleskoj.
to su oni koji su najglasniji kada se radi o gej propagandi... tipični, bolesni englez.
Ništa neobično za poznate ličnosti sa zapada.... ovamo ga svim silama predstavljaju kao vrhunskog štatijaznamčega, a u pozadini horror.
zabrinuta sam za šemsu, al pravo.
liči mi na osnivača kfc-a