Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pune četiri godine bio u Sarajevu i branio grad, na hiljade granata dnevno padalo, ja 90% vremena provodio na liniji i po rovovima i sad kad slušam pojedine komentatore, ja isto kao da nisam bio u Sarajevu. Pričaju o nekim koncertima, provodima, bože sačuvaj. Pravi borci su u to vrijeme bili na liniji i branili grad, dok izgleda da su podrumaši, trezoraši, mamini i tatini sinovi vodili neki paralelni život provodeći se.
I Sarajevo je bilo ovako porušeno, takođe od komšija, ali se nije dizala ovolika halabuka. Čak je samo Armiji BIH bio uveden EMBARGO na oružje a Ukrajina se redovno kljuka najmodernijim oružjem. Zašto ? Kako ? Nemam ja ništa protiv Ukrajine i naroda, dapače...ali se samo pitam ima li realnosti u ovom Svijetu ??
Druze ba, desilo se prije 30 godina. Odrasti. Vremena se mijenjaju. Evo tzvidis sad kolko su azurni, nije pucanje jos ni u planu, a oni salju dodatne eufor snage, uvode sankcije itd. A osim toga nije bilo interneta i pametnih telefona prije 30 godina
Podrzavam zivot a ne one koji hoce da ga oduzmu.Draga moja dijeco uskoro cete sazriti i neke stvari ce Vam biti jasnije.
Bolesnici počeli i još vode rat. Neka svi oni koji su za rat idu u 3 pm...
Kakva propaganda
Da se zna da su Rusi vecina u Harkovu ali su ostali i odbranili svoj grad
Živio i radio u tom gradu. Većinski pro ruski stanovnistvo bilo. Svi moji poznanici odbijaju od ove invazije pričati Ruski jezik i ako im je maternji. Rusija je izgubila Ukrajinu za sva vremena!
YU partizani su imali omladinske brigade sastavljene od ucenika koje su se borile u NOB-u....nisu plesali vacere njemcima.
Da ti nesta kažem što možeš razumjet. Ne rise!
Dobri su oni, ja nisam ni imao maturu 1992. Nije nikome ni bilo do mature :(
Dobri je tebi bilo kako je bilo u Rwandi......
Kako ostade koš citav i igraliste, ja koliko se sjecam nije bas ovako izgledalo igraliste u nasem ratu
Ovakva barbarstva fasisticke Rusije podrzava Srbija i genocidni entitet takozvana rs.
A valcera nije bilo '99 kada je NATO bez dozvole UN bombardovao Srbiju. Kako ste samo licemjerni. Da pola vas se nije ni rodilo a laprdate ovde...
NATO je imao dobar razlog da preore pola Srbije ali nije,šta je Srbija napravila zla na Balkanu dobro je prošla.
Da je Bog dao da su vas dobro izbombardovali 90-91 god, ne bi ovdje ratovanja ni bilo. Vi razumijete samo jezik nasilja
botovi s istoka ce naplatit, KAD TAD
I sad nek opet neko kaže nisu ruje fašisti.
Ova jadna djeca nisu školarci već nacisti, ovo nije valcer već vojna vježba, škola je legitimni cilj ruske vojske..Nemanja Despotović, 26, Novi Beograd