Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj gluposti, sta ces istrazivat jasno je da je to planski, sto se ne raznesu u 3 ujutro nego bas kad je udarno puno naroda, zali boze zivota radi ovih majmuna
Sad ce sultan poceti hapsiti i protjerivati neistomisljenike. Jehbiga valja ostati predsjednik, a na ovaj nacin smijesi mu se nova pobjeda. Ko i jednoj njegovoj rijeci vjeruje nije normalan.
ima na avazu snimak eksplozije ali ne bih preporučio.
(video) 18+ Istanbul: Snimak s mjesta eksplozije ! -https://youtu.be/M-j9mqIoHSI
Kad se desio terroristicki napad u briselu istog trenutka smo mogli da vidimo portale konstitutivnih hrvata, kako je pocinitelj uzvikivao allahu egber, kazu nemoze biti niko drugi zbog toga sto je to "krscanska zemlja" Ja mislim sada da he u instambulu ovaj terrorizam pocinitelj uzvikivao: za dom spremni, razlog zato sto je navodno turska "islamska zemlja"
I jel tad bio upravu taj portal. Jel to bio "musliman" il ne?
Naravno da nije, a niti postoji islamski terrorista pa ni krscanski. Terroristi nemaju ni religiju ni ti naciju. Ako ce mo gkedati da stavljamo sve u isti kos onda ce mo reci da su svi krscani hiitler musolini a i muslimani bin ladin. Ne ide to tako druze!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kuha se, na hajr i na dobro
Strasne tragedije zadnjih dana. https://www.youtube.com/watch?v=VPiZDi5sQME&t=314s
Dobro da se ne dešava svaki dan nešto ovako, grad ima preko 20 milijona stanovnika, kakve budele hodaju ovim ulicama pojma nemamo!
Ja se iskreno nadam da nije terorizam nego da je nesreca. Kako god zao mi nastradalih. RIP.
@BijeliRasisto Zao mi je neduznog naroda kao i svakom normalnom insanu. Dalje ti necu odgovarati jer ne zelim da se spustam na tvoj nivo.