Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namjerno izabrali ovog Poljaka da može što bolje Ruse zajeb*avati...
brztrz - u, neće nas oni oružjem: Gledaće da sve što nije katoličko i dalje " ravna" račune među sobom - do poslednjeg. Evropa nema više prirodnih industriskih resursa, a treba im isvježa biološka - ljudska krv ( da je i bjela/ kako bi osvježili, neki čak i izmjenili, postojeće stanje u svom narodu!
Šta moji unuci imaju od novoizabranih. Sem da im postanu roblje. A, šta će imati 50 vladajućih porodica od toga zna sudiski kralj Abdulah. E, naš žuti bi htio da bude takav. Pa birajte sada!
...italija i poljska ti je ko njemacka i poljska...hihi...sile osovine krecu u osvajanje!
..* ko italija i njemacka...*