Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih, zato ja sve pjesme s jutjuba skidam na kompjuter, štoe, u neku ruku, pametno.
i jel trebamo da se ugledamo u turke... ?!
zaostali azijati
Sud se u Turskoj ne poštuje, niti njegove odluke i presude. Pitajte Erdogana ! Sud presudi jedno, Erdogan drugo ggovori i radi. Turska vlada ne poštuje zakone koje je sama donijela, a od podanika traži da ih bezrezervno poštuje. Kakvo licemjerstvo !
Otplatio je citav dug i sad daje kredite MMF-u. Izgradio skole,puteve,aerodrome ( najsavremenije ), bolnice o kojima pola evrope moze samo da sanja, itd itd Ovim tempom Turska ce za 10 godina biti jedna od najjacih zemalja svijeta. Zato mali mos samo da podojis ;)
Pusti snovi tvoji i Turski!! daj ne seri molim te pun zapad Turaka !! a Turska Edenski vrt!!! i zbog dobrog zivota svi zele da je napuste!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
iz Sekularizma u Fundamentalizam!!! pa na kraju Serijatsko pravo!!!1
mirise na dikataturu
samo budala moze zabraniti youtube--mada ni jedna zemlja gdje islam vlada nema ni youtube nit mogu da udzu na internet van svoje zemlje-da vide kako je kod drugi vec samo tamo sto im je vlast pustila
tacno sve si napisao
zavisi zbog kojeg razloga se zabranjuje. Kina npr nema YT, FB, twitter, ali ima svoje website za istu namjenu. Mislim da je to zbog konkurencije. Drugi razlog su cezure; ono shto je moralno i ne nasilno u USA, ne mora biti moralno i ne nasilno u nekoj drugoj zemlji, tj u ostatku svijeta. USA propagira slobodu medija, ali i kada njima neshto zasmeta, oni to ukinu (primjer wikileaks).
YT je prokletstvo zapadne civilizacije i kao takav predstavlja realnu opasnost po tursku drzavu
xe xe ma gde njih nadje....kad bi ti znao sta mislim o njima ne bi tako govorio a ne mogu da ti kazem jer bi me klix zabranio dozivotno i bolje da se suzdrzim
pa zabranice mi portal i onda ne mogu da se registrujem ponovo a i ne bih da izazivam probleme...evo ovako..Ceca je solidna za kafanu..ne vise od toga a ja da imam kafanu...Karleusi bih sudskim putem zabranio prilaz na 20km od kafane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kupe kineske fore... kad su ga ikad kinezi zabranili, ih....
ko? kinezi ili turci?