Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se pravi čistka!
Tempirano pred ponavljanje izbora u Istanbulu da se ljudi zastrase. Prijatelj iz Istanbula mi kaze da je Erdogan doveo iz unutrasnjosti zemlje preko 100.000 policajaca u Istanbul.
Svi govore diktator, kao i za Gadafija, a covjek je ekonomski ponovio Tursku, nikad jaca. Ovo se moglo i za Titu reci, ali Tito je drzao dobru drzavu, i pravilo je da svaka drzava mora imati samo jednog vodju koji nosi teret odlucivanja. Treba odje at zapadnu retoriku, Turska je samostalna i uspjesna.
Diktatura na djelu...Sve faraoni, od Kim Jong Una, Putina, El Sisija, pa do Erdogana.
Slican scenario kao u Egiptu bi bio.
I onda.....
a kod nas oni koji izvrsavaju drzavni udar su na vlasti...
@yeba.mene.drzava Kod nas je uspješan državni udar bio kad se raspala Jugoslavija, i zavladali nacinalisti.
Ako ste prave Osmanlije nabi ćete ih na kolac. Tako ste radili po Balkanu. To vam je stil...
@maksim lazes,oni su vase prababe nabijali na chune.