Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokvario ti Putin planove, zato si ljut.
sve se oko love vrti... ne bi me čudilo i ova hapšenja u BiH, Evropa poslala danas pare... jao
rece covjek cija vojska ubija kurde u siriji.
A i u samoj Turskoj.
A šta bi radila smrdljiva Rusia, Kina, Indija, Norveška i tko sve ne da him netko hoće da pocijepa državu? bacali bi tulipane na njih? Srbi su napravili etničko čišćenje kad su Albanci spremali otcijepljenje Kosova.
"Sirija je dio "ruskih imperijalističkih ciljeva". Bravo, Ahmete!! Neka si him reko'. Nitko neće da kaže da su Rusi osvajačka prljava bagra ko' i Ameri. Isti ku...c, drugo pakovanje.
Diraju mu islamisticku bracu, a, bogami, unistavaju i cisterne s ukradenom naftom pa i on i Errdogan dobili po dzepu hehehe...
I Putin ode nepovratno u društvo zločinaca,a Bogami sam ga poštovao zbog protivljenja nekim zapadnim budalaštinama.Izgubio je kredibilitet.Šteta!
Bolje bi vam bilo da smirite svoje vojne aktivnosti i da ne spomenete vise Ruse. Zaj***** ste se pravo, a umjesto da popravite, vi sebi kopate grob.
Kvare planove, zar ne? :-) Pa, šta se može...
kome dođu ruje i ameri da ih spašavaju teško im se, mada realno, bolje ameri, ima koliko toliko civilizacije, ruje još imaju u sebi divlje. Pogledamo samo uređenje i sve nam se kaže
Vidi, vidi malog firera. Sudiće se i tebi za ratne zločine, majmune osmanlijski.
daleko je sunce, a jos ti dalja pamet...
@dervo.finci Ja ti nisam kriva sto si rahat od pametu retardinjo
Svaki zločin će se obiti krvniku o glavu !
Sta taj narod ima od tvoje osude sto him nisi dao koju ZEMLJA-ZRAK bilo bi korisnije............
Zato sto bi bilo zraj zemlja, cao turska