Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda USA pravila humanitarne akcije po Siriji godinama pa zele da nastave stititi jadni narod od "neprijatelja"
Za mene su jadni oni Bosnjaci koji vjeruju Tramponji i Americi da su humani i da samo oni ispravno rade. Sjetite se Srebrenice pa vidite kako prodju oni cekaju da ih Zapad spasi. Obicno Bosnjaci krive Zapad za mnoge zlocine, a onda se pojave trenuci kad oni Zapadu vjeruju a ne muslimanskoj zemlji. Nazalost, puno naivni.
@Limeta PA ZNAMO MI DOBRO KO JE NAPRAVIO MASAKAR U SREBRENICI. SVE JE DOKUMENTOVANO I UPISANO U HISTORIJU. MLADIC JE ZAMOTAO U CRNO ONE KOJI GA UZDIZU KAO HEROJA.
Nije on bez razloga kupovao od Rusije naoruzanje zadnjih 5 godina .. Brkica je pravi igrač
Mi uvijek nekoga krivimo za nase sukobe.. sutra ce ispast da nije autoput napravljen radi zapada, politicari sve kradu radi zapada, maloljetna djeca ubijaju bebe radi zapada, ajde da budemo malo odgovorni i preuzmemo u nase ruke nase probleme.. nemoze uvijek neko drugi bit kriv jer smo se mi pobili, Zamisli amerika sad kaze da je Bosna kriva sto je u Americi bila masovno ubistvo.. ma daj bjezi tamo. Mi smo neodgovnri narod sto gleda kako se stvara neodgovorna politicka struktura u BiH
Sada mu Trump salje novo pismo sa zeljom da se sastanu u bijelu kucu. Maestralni Erdogan!
Erdogan bacio pismo i pokrenuo ofanzivu , tako to bude kada naljutis Erdogana. Za 9 dana je ostvario cilj!!!
Erdoan se zeznuo. Pokrenuo napad na susjednu državu a bio ubjeđen da Trump ima sve pod kontrolom. Kad ono Kongres ustao protiv te odluke Trumpa, a ovaj se odmah podvio. I ostavio Erdoana na cjedilu. Nemože se povući a nemože nastaviti. Ako nastavi sankcije će biti dugotrajne, možda završi sve sa isključenjem Turske iz NATOa. Ili sa odlaskom Erdoana. SDA i klan Izetbegovića se nije smjela vezati za nekoga ko im nemože pomoći.
No comment
Neka si-al nemoj kasnije kukati..a,Putin iza svega stoji..100%.
Da ga ne bude vadio iz smeća, tako je i rusima oborio avion pa kasnije išao na noge Putinu da se izvinjava
Ovo mi miriše na oživljavanje Osmanskog carstva? Haj neka, nije bilo loše pod njihovom vladavinom.
@corba_ba mislim da će ih svijet satrat zajedno sasrpima jer smrde
Hm ,koji zajeb.Nakoju stranu sad ,kome se prikloniti.Koga uzeti za zaštitnika ? Ima Bake i SDA vrhuška da se okreću ko ventilatori.
Nema borbe ni megdana bez Tajipa Erdogana😂
Zahuktava se ovo opasno ...
@di007... neko će popušiti foru