Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar komentatorima. Brinite za svoju gujicu , nikako za Tursku. Oni su u stanju sebe odbraniti ukoliko bude potrebno. Sto se tice Mevlutove izjave,(svetog rata) takav rat traje vec 16 godina samo neko to ne primjeti, neko nesmije priznati, neko nece da prizna itd...
Pozivati se na ljudska prava i slobode govora a u svojoj zemlji, smjenjivati i zatvarati sudije, prosvjetne radnike i novinare, je degutantno. Cuj nema razlike izmedju socijaldemokrata i desnicarskog fasiste Wildersa? Da li ima razlike izmedju Erdoganove "AK Parti" i fasistickih partija po Zapadnoj Evropi?
U Holandiji su droge dozvoljene, pa mi manje zvuce kao narkomani nego ovi orijentalci. Erdo bi 10 miliona Turaka sutra zrtvovao koji zive u Evropi radi stolice.
@Lonac nije to bake i mile da se kolju za stolicu. Erdoğan jedini čovjek koi daje MMF-u kredit a ne oni njemu