Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa.mentori tog pastora su zujana i doveli na vlast ...sta vi ocekujete glupani jedni ...
samo pustite 3miliona izbjeglica u Evropu vidjecete kako se problemi rijesavaju
Mozda bi Erdoganu Tramp dao neku priliku da se nesto popusti ali Erdogan niti dobro vidi niti zna na cemu je i srlja u provaliju.
ovi turci samo kmecu....imali na svijetu naroda koji trenutno toliko kmeci kao turci?
Koliko je turski ministar finansija a jos vise je Erdoganov zet, pa prema tome i ne mora biti sve tako kao sto navodi. Greske u koracima su oduvijek prateca pojava a uzroci su imati znanje i struku ili je imati manje, a kad i kako je sve pocelo od prvobitne zajednicke akcije sa Amerikom Izraelom i ISIL-om kao i pobunjenicima protiv kao diktatora Asada.
Jedina sreca za nas kod ovih svjetskih kriza je sto nas ne moze da pogode jer smo mi vec u krizi.
A region je sad kao stabilan :))
Inace, stabilan region..
Ako je region od Istanbula do Ankare onda hoće ... Jedino što će ono Alijino nedonošće i Erdino pastorče vjerojatno yebeno dokačit ... !!!
jaro...ti si u amanetu.....:)
to je odavno poznato....bosnajci ce posluziti ankari i erdoanu da izazovu rat na balkanu....tako ce erdoan glumiti pregovaraca i mirovnjaka....
Turci jehdite gowna lopovi i lazovi svjetski chetnici i talibani ste