Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa de nek ih ko napadne.. Turska radi sta joj volja nit koga sta pita nit kome racun polaze.. Izrasta u super silu svjetsku. Postaje kljucni faktor za gotov sva svjetska krupna pitanja. Jednostavno mnogo cega se ne moze uradit bez njenog utjecaja niti interesa. To je fakat pa ih vi volili ili ne.
Turska fuj.... bivši okupatori sad bi opet.. ha
@enez bas tako dobro si rekao... Usa nikom ne polaze racun jer je super sila broj jedan,pa tako i Turska svjeska sila od koga strepe mnogi.. Vjeruj da je tako.. Turska da ima blisko istocne islamske zemlje na svojoj strani tek tad mozda bilo opasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I Izrael radi šta hoće. Ugnjavi i podavi onu sirotinju od Palestine a Ameri podržavaju i seljakaju ambasade mimo odluka UN.
Kako otrcano zvuce islamofobne izjave koje nemaju veze sa temom. To sto ti imas problem identiteta, nije kriv Islam.
Mozda i netreba F-35 ih.. Dron sve sad radi
Kad će na prvi probni let ona maketa od turskog aviona?
Sta ima Pentagon sa tim??? Nije se Ankara bunila kad je USA bacala bombe po Japanu! Niti se bunila kada je USA pravila atomsku. U sve se petljaju i za sve se pitaju.
Neka dragi Allah pozivi turskog predsjednika R. T. Erdogana i neka Turska bude jos jaca na zalost svih dusmana.
bolesni, iskomplexirani umovi sa malim chunama. eto pa sila. vidi japana ili tajvana: disciplina, kultura, nauka
Cak je i Incko zabrinut...
Dosad su rakete bile u lageru. A kupljene su samo da se Putin dobije za jednu ovu ili onu akciju. Putin se pozicioniro sa svih strana Turske i Erdoan bez njega nesmije ni praviti rupe pokraj kipra da li ima gasa. Ali mnogi nevole vidjeti realitet. Turska da bi nešto napravila oko oko svojih susjeda mora uvjek platiti Putinu.
Nato nije dala patriot rakete koje su tražili Turci kada je rat u Siriji počeo. Nego su poslali saveznika njemačku sa sistemom koji su štitili neko vrijeme. Ako ti nato saveznik neće da proda odbrambeni sistem sve je jasno. Turska je morala uzeti s400 i to je opravdano
Najbolje limvo kad keyboard warriors počMu da "bistre" svjetsku politiku.
Da bi se vjerovalo u dobronamjernost SAD-a spram Turske u ovom konkretnom slučaju mora se racionalno odgovoriti na 2 sasvim logična pitanja, bez ikakve vjerske ili bilo kakve druge ostrašćenosti. 1. Zar sama SAD oduvijek nije pokušavala doći do bilo kog ruskog sredstva (i obrnuto) da vidi kako to "fercera"? 2. U čemu je problem ako država s kojom si nominalno saveznik nabavlja DE-FAN-ZI-VNO naoružanje?
@wolf07 problem je napredni radar koji formira bazu podataka sa radarskim potpisom svih meta koje prati i identifikuje. US eksperti smatraju da sistem radi online i ruskim satelitima moze prebaciti sve osjetljive podatke.
i kaki je bgt,
Citam komentare i nevjerujem. Bošnjaci najsretnijim periodom svoje istorije smatraju okupatorsku Otomansku imperiju. Istu onu imperiju koja je napuštanjem Bosne i Hercegovine ostavila 97% nepismenog stanovništva. Zbog par mostova, džamija i kupatila, Bošnjaci ne mogu prežaliti feudalno uredjenje zemlje.
ovi ameri stvarno nisu normalni, ne mogu vjerovat kakve gluposti lupaju, oni hoce da kad na nekog upere oruzje da ovi odmah dignu ruke, ne smije se niko branit.
ma ko vas sisa, samo naprijed
Pa zar nisu isti ovi turci pokazali da je S sistem nemocan protiv dronova
@N.T. Ako napadnu 4 drona na 3 rakete naravno da će biti nemoćan.
@N.T. s300
Ispaljivanjem je rukovodio Uçmar Uğuz
@KurtaKinte1212 Prevedi na serpski da te ceo svet razume. Prevod; Pucanje je vodio Guzina Ilijaguz