Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi nama znacilo
Kad Bajro udari trava ne raste :)
ZAdnji snimak nije sigurno iz Ukraine već video star par godina iz Sirije. Vjerovatno je i prvi isti takav
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
e da je bosni neko ovako pomagao 92 kao sto sad ukraini..
ne znamo mi upravljati sa ovim..mi bi to pokvarili
@Abdulah22 Lose glumis Bosnjaka islamskog Srbina. Vucic je njemacki i americki poltron, koji glumi Rusofila, da uzima glasove polupismenih ljudi. Njega je na vlast dovela Angela da prizna Kosovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njemci ovo prave u Turskoj
Znaci i Turska se ukljucila u rat...
Sta kaze nas komadant rahmetli Nanic , eto ih idu, neka nekaa, udri Remzoo bravoo
MA NE ZNAM.. MOGLI BI OVO BITI I TURCI U PROCESU DROBLJENJA FAŠISTIČKE PUTINOVE ARMADE!! SAMO DROBI FAŠISTE I NJIHOVE VAZALE!!
Nedajte baketu pogrihesit ce sa poljina
Ovo sve sto se desava uopce nije pravi rat kako se zeli prikazati u medijima koji su svi poslusnici prozapadnjacke struje...da su rusi njih napali punom snagom ,rat bi bio zavrsen jos u petak...nit su rusi napali,nit se ukrajinci brane...
Očekujemo da prijateljska Turska podijeli sa nama tehnologiju, čuješ li Bakire...gore u Švedskoj?!
Mašallah !!!
Bolje bi bilo reći dronovi turske proizvodnje.
Dosta Sandzaklija Zivi u Tursku To mi daje Nade. Milosevic je htijo napadnut Sandzak Ali ga nazvo Turski oficir I reko mu ja Imam 20 pilot iz Sandzaka ja hi nemogu zaustavit kad Krenu Tako se Priča :-)
Samo rokajjjjjj
Bake što ne nabaviš ovo, onako za svaki slučaj? Ne bi loše bilo da imamo malo oružja, da ne ratujemo golim rukama.
Odoh kod našeg srpskog prijatelja Erdogana na more, first minute aranžman 1000 eur, prošle godine bio kod prijatelja Grka. Srbija ima prijatelje na sve strane
Ovi snimci nemaju veze sa ukrainom totalna laz
I Bosna će biti opremljena Barjaktar dronovima.