Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jakih mi turksih avijona, svi na daljinski iz amerike, bosnje pazite da vam braca turci ne bi slucajno bacili bombusu na glavu :=) sa ovim stavom Turska ce uc u EU poslije BiH, to znaci za 100-200 godina
pu turice je subjekivno al adekvatno ime srba!:-)turci s sajkacom na glavi nosili ste dugo vremena turske fesice,ahahahahaaha:-)
PA OVA POTURICKA TERORISTICKA STOKA POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI OPET DANONOCNO SIJELI NA INTERNETU UMJESTO DA SE PETKOM DZUMA U DZAMIJI I DA IM HODZE ANALNO UNOSE IZMETSLAM KAO STO JE I HALAhov POSRANIK MUHAMED PEJGOVNER ANALNO HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA SRED TERORISTICKOG BRLOGA BEGOVE DZAMIJE
is koje si ustanove pobjego? dodji ti sreco da ti damo koju sarenu tabletu da te smiri malo, imas halucinacije.
pa sta, kad je moja ki.ta usla u tvoje mame p.i.c.k., o tome niko nije piso, a sad pisete o ovome. pa vaznije su domace stvari.
AKADEMIK srećo ko te diro pa si takav
Ma kakvi grci, oni su bankrotirali, 300 milijardi dolara nikada nece vratiti, jos malo pa ce ta ciganija dolaziti da prosi po nasim ulicama. Turci bi ih oderali kao i svaki put(zadnji je bio kipar)
Samo jedan podatak, turska ima samo djece u osnovnim školama kao grčka stanovnika, prema tome grci i pogana srbadijo - tišina!!!
Ma tanki su turci isto k\'o i ostali islamski svijet. Otkinuce im grci dobar komad Turske i najvjerovatnije uzet Stambol. Isto tako ce pakistanci da popuse od hindusa. I sve ce tako da bude dok se Isus ne tivra na zemlju. Ovaj akademik je bolestan covjek.
Sto se ova genocidna vlaska kopilad boje Turaka da ih Allah nagradi.
KAD POCNE NJESRA POTURICKA GAMAD CE DA IDE PLUTAJUCI U NJIMA DRAGU TURSKU A NAJVJEROVATNIJE CE DA IH POJEDU RIBE KOJE CE ONDA DA SE ISKENJAJU I POTURICKI TERORISTICKO OKOT CE POSTATI ONO STO I STVARNO JESU - IZMET, ISTA STVAR KAO I NJIHOVA TERORISTICKA SEKTA KOJA DJELUJE POD OKRILJEM IZMETSLAMSKE VJERONAKAZNE ZAYEBNICE! ISKENJAM IM SE NA MUHAMEDOV TABUT!
Uhvatih staru za guzicu vidim hoce kyrca
pocelo je, srbi bolje da vas nema
vojni su nadljetali f-16
ja bih samo da jebbem matter sa-x redakciji hvala :)