Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laze djubre da su ameri krivi! Siguran sam da su Rusi! Moze biti i da je Bakir!!! Hoce da bude turski sultan i bog! Nece se on okanit. Jebeni su ovi narandzasti!
jel to objavljuju rat USA? hihihihi...to ludi erdogane. ima da se dernek zavrsi u krvi i jecajima :))))
Kerdogane broji dane... Surujes s Rusima, panjkas Amere a puna ti zemlja Americkih baza... Nisi ti vidio jos kako to izgleda kad Ameri stvarno hoce da skinu nekog trecerazrednog diktatora s vlasti. Pitaj Noriegu. U tri zemlje robijo dok nije umro. Ili Slobu. Nije stigo ni da odrobija.
@geraldklix Seljak jedan, Erdogan nije diktaktor več je svoju zemlju oslobodio od diktakture zvane MMF i podigao 10 puta standard života u Turskoj
@ZDK Hodas li ti zamotan kó Erdoganova zena?
Samo hapsi Erdogane, tako se to radi!!
znaci u granicama je sve pohapseno.....valja ici sada van granica.........ima li kraja ?
Uvijek se moze izmisliti jos koji neprijatelj.