Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazno je da kurdi merhametski šutaju guštere klince od 18g i kusur i civile po redovno nevojnim mjestima... a eto turci sistematski maltretiraju kurdske civile... sto ne mogu prdoslavne šuplje ni s maslom :) sad je PKK jbla jeza u ledja jer su im sad poslali elitne jedinice da se obracunaju sa njima a ne gustere koji su na odsluzenju vojnog roka.
udri je dragane nije tvoja!!!
izgleda stigla dierktiva \'ozgo\' nema vise kriticnih texova o turskoj politici spram kurda ;)
Koji si ti jad. Lako je šutati mrtvog psa, ja mi herojstva. Neka dođu u Iran, američke ulizica, ako smiju. Čuj - Nema zaebancije sa Turcima! - dugo nešto gluplje nisam čuo, pa makar bilo i od smrde.
Nema zaebancije sa Turcima!
a vlast indoktrinirala i nalozila samo tako; pitaj prosjecnog turcina sta misli o kurdima odgovor je sljedeci: lazu, kradu, stancaju po 10toro djece, dilaju gudrovinu, i sam se medjusobno skupljaju i druze...zvuci ko da prosjecnog srbina pitas sta misli o siptarima.
a mozda ne bi zgorega bilo da ju loma autonomije tim kurdima? Redzepu puna usta merhametluka, pravodljubivosti i demokratije, al kad se radi o Iraqu, Egiptu, Siriji i Palestini, al kad treba dat samoupravu narodu koji broji 15-20 milijona stanovnka, jedna cetvrtina stanovnistva turske onda jok ba, onda su u pitanju teroristi, a kurdi mu nisu narod nego \'brdski turci\'