Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo? Niko nema jajca komentarisati...ovo je režija tajnog udruženja Lobanja i Kosti...zbog trovanja plinom,sva flota pred Sirijom...Lome jednu po jednu zemlju...i kad jih slome,ukoliko se oni ne slome...onda idu na Iran...zadnju okosnicu...U Alžiru vanredno stanje od 1992,Liban u jadima od 1976,u Egiptu poslije Nasera židovski sinovi i Murtati,Libija nerded,haos i plemenski rat,Palestinci u logoru i Egzilu,u Iraku kradu naftu koliko hoće,u Afganistanu se generacije rađaju u ratu i neredu,u Pakistanu gladni sa A-bombom radi Indije...Čečenija,Kina.......trebam li još nešto da dodajem...treba...Turska,Maqedonija,Albanija,Kosovo,Bosna i Hercegovina sa Sandžakom...
Pa to je razlog da se svi okrenemo protiv imperijalistickih govana, a ne ko ovi Turci uvukli se u supak Amerima ni tamo ni vamo kao i ovi iz Arabije, hocemo Varšavski pakt ponovo!
Sve je jasno ko dan za one koji znaju logički razmišljati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jesul i nasi u pripravnosti?
Sva tri tenka, u punoj borbenoj got............!
otvori oči, mislim da je jedan tenk neispravan, al ova dva rade samo nema goriva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvih prijetnji iz Sirije ?? Kome oni da prijete kad ih sa svih strana napadaju ?? Dize vojsku zbog Sirije a nije je smio dići zbog Izraela kad mu čifuti pobiše one humanitarce na brodu !! Od napada na Sadama pa evo do Sirije glavne baze su u Turskoj i odatle deru sviju a on se šatro predstavlja kao neki islamista !! Ovaj Erdoan je polubrat od našeg Fincija :)
Ovaj rat u Siriji je pokrenut samo zbog nekih Tuđih ciljeva,a to je vjerovatno Amerika Koji je njihov cilj,to još ne znamo..... Ali možemo predpostaviti: - Slabljenje Islamskih država - Ubijanje muslimana - Krađa tuđih resursa - Ukljanjanje prijetnji
Turke ne krivim,ne žele da se miješaju,jer bi i oni Nadrljali.....
turci su postali gori neko ameri, izdajnici !!!
Jedina želja u ovom trenutku koju bi volio da mi Allah dž.š. ispuni je da ubijam turske vojnike koji se bore protiv Talibana u okolini Kabula u Avganistanu a u sastavu bande cionističkog NATO pakta, klao bi ih zubima
Ubrzo cemo i mi Bosanci u Nato pa cemo i mi na Assada hehehehe
Bravo braco Turci!!Idemo zajedno sa Amerima po Assada !!
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/282787/Tko-tu-koga-na-Bliskom-Istoku.html zanimljiv tekst koliko su pojedine zemlje licemjerne...
ma treba uzeti Bošnjake kao savjetnike oni sve znaju. To što ljudi u BIH umiru od gladi, što nema javnog prijevoza i svi bježe kao da je rat iz nje nije nikakav problem, najveći BIH problem je Sirija i svi ovdje su upoznati s tim pitanjem kao da se radi o njihovoj državi. Da ste barem tako nadobudni kad se treba boriti za promjene u BIH, ali ne, lakše je piti kavu 5 sati i raspravljati o Assadu..
sviđaju mi se tvoji postovi, ali bojim se da ovdje griješiš. pitanje sirije je vrlo važno pitanje, barem za mene. budućnost bosne i balkana je za naredni period zapisana i mi smo eksploatacijska zona, oli ti kolonija zapadnih bankarskih krugova. ne treba trošiti energiju za gamad poput nas. međutim postoji zemlja na bliskom istoku koja je natou rekla ne. ta zemlja je sirija, taj narod je sirijski narod. ponos čovječanstva. sirijo ne daj se.
ma kakav svjetski rat, dobili francuzi, britanci i australci oružje pa moraju ga negdje isprobati, sve već viđeno.
A kad bi sutra opet poceli rokati sa brda oko Sarajeva bilo bi "gdje Amerika", "kako to zapad dopusta". Zlatne moje ribice lako zaboravljate ko vas je iz jame vadio '95. Moralna Evropa? How yes no.
To ti dodje kao ono kad vatrogasac podje gasiti pozar u kuci a ti mu psujes sto ti je razbio saksiju. I naravno Amerikanci su nam pomagali zbog nasih zaliha nafte koje krisom ispumpavaju preko dijagonalne cijevi koju su izbusili u Iraku. Nezoves se ti dzaba Ludzak
@osma piva ...ameri su ti rat napravili, ameri su ti rat ugasili...za naše dobro nisu sigurno...smanji pive :)
I TAKO JE POCEO 3 SVJETSKI RAT KUHAJU VEC ODAVNO MISLIM DA JE SKUHANO SVI CE NAM SERVIRATI PA TKO ZIV TKO MRTAV
SVE JE TO DOGOVORENO TAKTIKE RAZRADJENE TKO CE STA RADITI U SIRIJI SE RATUJE VEC GODINU DANA POGINULO PREKO 100 000 OSOBA SAD SE PRELAZI NA DRUGI PLAN A AMERIKANCIMA TREBA RAT DUZNI SU 14 000 000 000 000 DOLARA MISLIM DA NEMAJU NAMJERU TO VRACATI UOPCE NEGO CE TO ONI VRATITI SVE PREKO NISANA U OLOVU
ma kakva Turska to je erdodogovo maslo,,,, pazite sta vam kazem ovo ce ga stajat glave,zavrsit ce na sudu !!!!!!
Znaci i Turska pored Izraela i Egipta u pripravnosti? Jeste li sigurni da Sirija nije drugi naziv za Rusiju?
jao brate kad jednom izade na vidjelo svo zlo amerike i njene vanjske politike od busha seniora pa sve do obame,jao sta ce to bit...pa amerikancima ce bit gore nego palestincima,kad mexico i canada ograde jedan zid od 20m preko njihove granice,pa ih izoliraju od atlantskog pa do tihog okeana,nece smjet iz zemlje izac,ne zbog straha vec zbog stida od ostatka svijeta...a vjerujte dobar dio planete prezire americku politiku!!!
amerika će zauvijek biti moćna.
vidim kako je mocna,kina je vadi iz dugova,da nema kine amerika bi vojno oslabila i to dosta,ekonomski takoder...pa amerika ima vanjskog duga deset puta veceg od grcke,mozda i vise,detroit propo,uz to koliko ce gradova zavrsit poput detroita?koliko od ukupnog budzeta davaju za vojsku?30-40%? uz to crni fondovi za armiju?srednja klasa propala tamo ima par godina,samo ih bogatasi spasavaju sa mocnim firmama,kolika je stopa nezaposlenosti tamo u 2013?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najnovija vijest.Kopnene trupe i tenkovi americkih saveznika skupljaju se na Jordansko -Sirijskoj granici.Ocito rat se nece samo voditi krstarecim raketama.
Oooo ako ovako nastavi idemo lagano u III svjetski rat.
Haha necu ja al sigurno ima neka koja hoce.
Samo naprijed braćo Turci, pobijte alevijsko-šiijsku gamad na čelu sa Assadom i Nasrullahom!!
pa kako je na jagomiru, šta kažu nećeš još vani.
tako je tuzlak ljubi te brat sarajlija ! ASADU U DUPE PALIJA!