Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je jedan d.e.b.i.l koji u nedostatku svakodnevnih drustvenih obaveza uzima za shodno da pojecuje web portale i k.e.n.j.a kroz otvor ispod nosa i time siri smrd po kojem je prepoznatljiv. Mozes ti mrziti islam jer to nece umanjiti moju mrznju prema jedinkama poput tebe. Koliko god vi mrzili islam, toliko ce se on sve cesce pojavljivati i doticati se vasih zivota. Vrijeme je da to prihvatite kao dio vase sudbine. Turska se pretvara u velesilu...vojna je i do sada bila, politicki uzurbano raste, bas kao i ekonomsli. Za kojih 10 godina, mozda ce opet biti ispred Beca...a u medjuvremenu ce ampak i njemu slicki islamofobi biti primjer efikasnog kaznjavanja i lijep ukras na nekom od trgova...
ampak, zelim ti da imas muslimansko dijete ili unuce, samo ces se tako osloboditi svoje bezrazlozne mrznje
@Balkan Da Turska vlada je veoma bitan Jevrejski pijun.Mozda izvana izgleda kao da nije tako,ali u sustini jest.Naravno da Turci tu imaju raznih benificija ali na koncu oni rade za \"Izraelske\" ciljeve koje ces jasno viditi u buducnosti,inshaAllah. Kao sto rekoh Turska vlada sa islamom ima veze kao recimo Srpska.Tu je to. Ali kako da objasnis bosnji da Islam nije samo mjesec i zvijezda na zastavi. Pored toga kao sto kazes,mozes i da crknes a i mozes da mrzis,meni u oba slucaja ne skodis.Ali vecina vas mrzi islam,zato sto BBC I FOX ili RTL kaze da trebate mrzite,a stvarnog razloga nema.Ni jedna krscanska zemlka nije okipirana od muslimana.I ako nas mrzite zbog necega to je sto braca mudzahidi pruzaju herojski otpor imperijalistickim krvolocima.I ako nas mrzite mrzite nas sto smo zivi.Bas mi je zao :D.Ali historija ima svoje smetljiste,na koje idu sve tlaciteljske imperije,kao sto su mnoge otisle dolaskom islama.Zivi bili pa vidili :)
turski geografski polozaj, odnosi sa ostalim zemljama, te uticaj i snaga obecavaju da ce ostati bitan faktor na globalnoj sceni, a sa takvima se ne izlazi iz saveza pa cak i da ih mrze interes ce da vlada. ;-) P.S. imas pravo i da c.r.knes ako zelis, ne samo da mrzis.. demokracija zar ne?
ja znam izraelcane i njihov turizam, pokradose sve u hotelu, a sa sobom cak vodu, kruh i jaja donesu. neces jih naci, da narucivaju i da trose. kakvi turisti, sto je to skrto, to nigdje nisam vidio. kolega mi je pricao, bio je kuhar u jednom hotelu. kad su izraelcani napustili hotel, direktor je nazvao aerodrom i zamolio policiju, da pregledaju torbe. neces vjerovati sta su nasli kod ortodoksnog, WC skolju tip odsarafio i metno je u torbu!! eto ti bagre
tooo, samo vi njima dupe lizite!!!
@ampak, bas mi te je zao...sta ces bolan ako ti turci pokucaju na vrata, nakon tvojih islamofobnih izjava!?
Da, steta za takve poput tebe sto ce se morati iseliti za koju godinu sa Balkana, jer ce se takvi poput tebe prvi naci na listi za pogubljenje, radi sijanja islamofobije. Zalosno je to sto se Turska spustila na tako niske grane i sto ponizava cijelu naciju radi par miliona, trenutno najbahatijih zivih stvorova koji borave na zemaljskoj kugli. Pored toga sto su bahati, vec 60 godina terorisu ne samo palestince, vec i sve ostale susjedne drzave . Dakle, zidovki fasizam- ili modernije terorizam, potpomognut krstaskim terorizmom (@ampak najocitiji primjer toga), zajednickim snagama sami kreiraju \"istinu\" i namecu je ostatku svijeta. Upravo je ovaj savez i izmislio taj u zadnjih 10 godina, jako pominjan naziv\"islamski terorizam\" jer su upravo tom retorikom pokusali skrenuti paznju sa onog istinskog i jedinog pravog, zidovko-krscanskog terorizma koji je trenutno najveca prijetnja svjetskom miru. Smrt fazizmu, sloboda narodu !!!
Znas li da je jedan muslimanski vojskovodja digao vojsku na jevreje zato sto je jedan jevrej strgao nikab muslimanski i napastovao je. A Turska bi da popravlja odnose nakon teroristickog akta zidovskih terorista u kojem su ubili 8 ljudi.. Nema veze Turska vlada sa Islamom kao ni Bosnaska.To svako iole normalan vidi. Ampake vi znate sta Islam bio kad je bio u punoj snazi od 7 vijeka pa nadalje.Vi taj dio historije uvjek preskocite.Zato i sad ponavljate par izlizanih fraza kao programirani. Dobra vjest,Islam i muslimani vracaju staru slavu,iz dana u dan sve vise i vise.Pa kad bi i crkli od muke vi to ne mozete zaustavit. Ampak primi islam i spasi se velike kazne na Sudnjem Danu.To ti je moj iskren savjet.
ampak, izrael je pravi primjer jedne teroristicke zemlje
fali lova od turizma... nevjerovatno je koliki je uticaj privrede na odnose, isto ovo se desava u Egiptu.. bez IZREALSKIh dolara nemoze ni da propagiras ISLAM