Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska redovno igra kurvanjsku igru.
Prije bih rekao da vodu politiku ličnih interesa pa onda globalnih. I ja sam za sankcije protiv Rusije, ali Turska ako uvede sankcije Rusiji, npro. izgubit će na stotine hiljada ruskih turista.
ma turci su najjaci samo svoj interes gledaju i boli ih briga
Pa koliko se sjećam i sama dozvola je važila na određeno vrijeme...
Blokiraj sve.
Kurdi 22.4 pobili vise turskih specijalaca na sjeveru Sirije, a Turska trenutno vodi operacije protiv PKK na teritoriji Iraka! To je pozadina ovoga.
Ima u Krajini ona nasa stara narodna " nije Turcima vjerovati". :)
Da znaš koliko vas zapad voli ne bi se zamjerao sa putkom.
Eto zaplenjenih Javelina NLAW-ova i ostalih igrackica kod Kurda, bice veselo za Turke.
Al stvarno su dosta tih stvarčica zaplijenili. Ne da su zaplijenili nego Ukrajinci ostavljaju. A onda se pokaže da od deset NLAWova barem pet ne radi. Ostavili su i ono skladište municije kod Harkova umjesto da ga dignu u vazduh. Samo ta municija će doći glave hiljadama Ukrajainaca.
Evropska komisija dozvolila plaćanje ruskog gasa u rubljama...
Znam da Turska ne da prolaz kroz Bosfor ruskim voknim brodovima, ne znam samo hoće li dozvoliti tegljačima da izvlače krstaricu "Moskva" sa dna Crnog mora?
Zar podmornica Moskva ne moze sama isploviti, ruska je to tehnologija nesto poput lade vrhunski auto.
Sirija, Nikaragva, Venecuela... I koja ono još super-sila podržava Rusiju? ... Jest, zaboravio sam, Eritreja.
BiH, prijateljska zemlja, zaboravio si😉
Inexorabilem Ma malo mi neugodno da nas same tituliram super-silom...
Bolje da im zatvore prostor nego da im ruse avione sto su imali obicaj raditi u proslosti.
Ma sprema se Turska da iskoristi situaciju idu malo posjetit Siriju
Pokazali su kako obaraju
Turci su protivnici režima u Sirii koji podržava Rusija, u međuvremenu Rusija i Turska su nekakvi saveznici u granicama, Turska je u NATO-u, nije uvela sankcije Rusiji, ne dozvoljava ruske ratne brodove kroz moreuz, znam da je zbunjujuće ali tako je tenutno u svijetu.
Turska je pomagala Azerbejdžanu u ratu protiv Jermena u NK, a Jermenija je u savezu sa Rusijom, Turska je osudila agresiju Rusije na Ukrajinu, a uspostavit će posebnu liniju između Rusije i Turske za ruske turiste. Da još malo zbunim, ima toga još ali sigurno znate svi.