Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerojatno! Jos uvijek se niste udostojili da bar prepisete kratku agencijsku recenicu o tero.risti.ckom napadu u predgradju Damaska u kojemu je ub.ijen.ih 34, a ranjenih 83 u naselju u kojemu uglavnom zive krscani i Druzi. Smece od portala, smece od ljudi! Ako se ljudima, uopce mozete nazvati.
Omh6Br , [url=http://iizsfqtmwfsa.com/]iizsfqtmwfsa[/url], [link=http://mpgpwnsvvhuk.com/]mpgpwnsvvhuk[/link], http://qryfnqhewtvd.com/
TXGJoD mnixdyvjyfmx
Hey there outstanding blog! Does runnnig a blog such as this require a massive amount work? I\'ve virtually no expertise in coding but I was hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off subject but I simply wanted to ask. Cheers!
Ovo je stvarno za proucavanje. Svaka tema koja u naslovu ili tekstu sadrzi rijeci: Turska, Turci, Turski. privlaci ogromnu paznju Bosanskih Pravoslavaca i Katolika ili ti TZV Srba i Hrvata. Oni postaju fanaticni pocinju da pjene. Ja mislim da se ipak radi o genetskoj povezanosti gore navedenih TZV. Srba i Hrvata sa tim turcima i teskoj nostalgiji koja se je razvila nakon odlaska istih. Krv nije voda, a kad se spomene Turska svima njima krv uzavri ipak su tamo njihovi djedovi...
dragi Turci,spremite se spremite za slobodan,nezavisan I cjelovit k u r d I s t a n .,Molla Mostapha Barzani . . VOZDRA HERZOG IZ VUKOJEBINA
Turska mati ne trebaju ti rakete patriot kad imaš prave Patriote u Bosni, nas Muslimane koji ćemo doći i branit te od svake nevolje.
Eto koliko ih NATO cijeni i postuje i koloko im vjeruje he he he he !
MI NE VOLIMO VAS MUSLIMANE IZ BOSNE, JER NISTE PRAVI MUSLIMANI.
Turska poslusnik zapada nikako da skonta da je ona iza Irana sledeca....
turci opet igraju na kartu sadake
pnh dijete... hajde ti polako dole s svojima ako nisi uz nas...
Ovo dokazuje kolika je Sirija vojna sila,kada Turska nabavlja ovako mocno oruzije. Sirija i Iran samo naprijed....a NATO ce biti proslost ako Bog da.