Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije bih zivio u danskoj ili holandiji nego u erdoganovoj turskoj
@AGA10Normalno, ko ne bi..
Svaka zemlja ima pravo da otkaže gostoprimstvo stranom diplomati, pa tako i NL, ste strane ne razumijem Turke, a s druge strane se pitam, šte briga zapadnjake kakav će ustav u Turskoj da bude. Seru i jedni i drugi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Turci uspjeli razjebat 2-3 drzave za koje nitko nikad nije cuo ista u negativnom kontekstu niti da je tamo ikome falila vlas s glave...jos da i Svedska zabrani to bi bio slag na tortu...ali nema veze "krive" su sve te drzave koje otkazuju gostoprimstva da se izbori za neku azijsku zemlju odrzvaju na njihovom tlu naravno
Erdogan radi isto sto i Putin. Evropa to ne prihvaca i sada digao nos. U Turskoj je vlast preuzeo diktator i tu nema vise nikakve slobode. Protesti su uvjek bili najvaznije oruzje protiv nepravde a danas se demonstranti optuzuju za drzavne udare, oroevropski orjentisane i u nasim krajevima saradnicima medjunarodne zajednice. I kao posljednji adut a i jedan od boljih demonstranti budu i izdajice svog naroda.
Citam ove komentare i bude mi muka sto sam Bosnjakinja. Nevjerovatno koliko moj narod obozava da se ulizuje Turcima. Veci Turci od samih Turaka. A onda se pitamo zasto nase zene idu sa Srbima i Hrvatima... pa zapitajte se koja bi to zena htjela zavrsiti s ekstremistima i islamistima.
Samo ti Minno hajde i udaj se za Srbina ili Hrvata. Sretno ti bilo!
hahahha a srpkinje i hrvatice odese Arapima i Turcima a mi Bosnje zenimo Svabice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgubila EU uticaj u Turskoj. Propao im plan drzavnog udara. Amidza nikad jaci.
Jah vala propao Holandiji državni udar u Turskoj. Prije će biti da se Erdogan pogubio pa konta jasat po Europi i držati govore o svojim neograničenim ovlastima u Turskoj ko da mu je EU babovina.
Koje licemjerstvo Evrope! Pa gdje je ono pravo na sopstveno misljenje i izjasnjavanje! Njihive vrijednosti su pederluk i pedofilija
turci su poznati po pederluku u svojim javnim kupatilima i zatvorima a pedofilija je legalna tamo zato sto dozvoljavaju vjencanje staraca sa djecom.
preračunao se cigo Erdogan. ja mislim da Europa ne može dočekati nastvarati povoda da se očisti od ove bagre
kao nas balkance zapadnjaci bi voljeli da turcina tretiraju na nacin i kao do sad. kad postanes ono sto ne zele bidne te briga za za bilo cim-kim. erdogan nek ide ruka pruzenoj ruci, na savijenu nek bude savijena...podrska
ja najvise volim jugoslavija
,, dok u toj zemlji živi više stotina građana turskog porijekla,, samo fali rijec hiljada ali nema veze halal bilo 3 nule gore dole to je za klix sve zero
pa neće cijela Evropa učestvovati u erdoganovoj strasti za većim ovlastima u Turskoj, šta je taj umislio.
Moze li mi neko objasniti ovaj dio sa narandzom i sokom? Ne shvatih poentu.
@Lion7 narandzasta je holandska zastava.
"Provladini mediji danas su na naslovnicama analizirali i činjenicu da Holandija ima "samo" 50.000 vojnika dok u toj zemlji živi više stotina građana turskog porijekla."
Prava cifra je 500000.
Pokrije kosu a izbaci sise, ona muslimaka sa Al Jazziere. Stuka.
Stvara se novi istocni blok koji ce mozda biti i jaci i posteni od zapadnog.
Europa je vlaška i džikanska zajednica koja bi istjebila sve muslimane na dunjaluku i to mi svi odavno znamo
Boze dragi ovi poturceni srbi tacno mozak kao kolibrija.
@Kwaka Pa odje*i i dzamahiriju. Tu si svoj na svom.
Erdogan sere naveliko