Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima NATO definitivno ne treba. A Jo’s manje EU
imali koji 🫏 za naseg baketu
Daj bosni te zastarjele f16 dobro bi nam dosli
Recite vi sta hocete o Erdoganu, al covjek u potpunosti shvaca u kakvom svijetu zivi gdje se sve rijesava na koncu ratnim dejstvima. Tuzna istina, al to niti je Turska a niti Islamski svijet htjeo koji je stotinama godina pod napadom zapada. To sto neki imaju kratko pamcenje i ne znanje pa ne vide dalje od svog lakta, njima na dusu, al sta je bilo prije isila, al kaide, Hamasa? Med i mljeko je li?
Nemojte ovo objavljivati u zoru, ove nase komuhjare, FGR i ciočet.ici će povišen tlak dobiti, pustite ih neka kafu bar popiju u miru
Sta ti kao veliki patriJota SDA imas od ovoga? Sutrane daj boze da dodje do belaja i rata oim bi te bombardovali hajvane, ne bi ti sigurno pomogli. Palestinci su im pred nosem i gledaju sve njihove patnje uptavo ovi koje ti nazivas bracom hajvance
U isto vrijeme u Turskoj: Inflacija porasla na 83 posto!
Svi žele mir u svijetu a ulažu milijarde u naoružanje.....
Ko nema "batinu" u ruci rade im ono kao u Libiji i sada u Gazi....
Bravo! Samo naprijed. Od zemlje koja je uvozila 80% vojne tehnologije do zemlje koja danas uvozi samo 19% a izvozi milijarde dolara u vojnoj tehnici. Proizvode skoro sve od raketnih sistema (Hisar) koji treba uskoro zamijeniti Ruski S-400, Altay tenkova, T-129 Atak helikoptera, novi teski borbeni T929 Atak2 helikopter do raznih dronova i brodova.
Turska je jedna od par drzava koja pravi svoje F-16 jos od 80tih. Sad im treba dozvola od US da naprave 40 novih F-16 dok Kaan i Hurjet ne zamijene stare. Ako ne dobiju dozvolu ima Eurofighter koji je jednako odlican avion.
Imaju jaku vojnu industriju, to jest. Ali zasto ako toliko izvoze ipak imaju katastrofalnu ekonomsku situaciju? Da li vojna industrija zaposljava dovoljan broj ljudi ?