Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci ubijaju Kurde, a ne nikakve militante. Sramota da svijet ne reaguje zbog fašističkog nastojanja Turske da uništi jedan narod.
Srbi ubijaju Bošnjake, a ne nikakve fundamentaliste. Sramota da svijet ne reaguje zbog fašističkog nastojanja Srbije da uništi jedan narod.
@dervo.finci jesu vam srbi strah u kosti unjeli da i nakon 20 i kusur godina jos kukate
Akcije turske vojske su bile dio kampanje priotiv islamističkih grupa koje su navodno povezane sa Radničkom partijom Kurdistana (PKK) u Siriji i Iraku. Dragi klixu, ovo nije normalna recenica ni u paralelnom svemiru!
Naravno da jeste. Samo prevedi "militanata" kao "Kurda". Kao sto je vec obicaj u Turskoj. Gdje god nadjes zgodan povod, tu Kurda oladi. Mora se NESTO ubijat. Nestalo Jermena.
70 kurda koji se bore protiv isila . logika je da je nema logike tamo.
ovi turci samo ratuju a kofol miroljubljiv narod
@NIVEAAA ...je3u oni sve redom, najmanje ih, a najopasniji su
Udruzila se braca Rusi i braca Turci da zavladaju svijetom/dunjalukom
nisu nikad bili braca nitce biti
iz čega si zaključio(zaključila) da su braća ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)