Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su Kurdi sebi umislili ? Sad kad je Turska postala jedna od najjacih vojnih sila, sme da se nosi sa svima, cak i sa pobesnjelim Kurdima, bez imalo straha.
Bravo za Turke... PKK je podvila rep unilateralno proglasenje prekida vatre i povlacenje sa Turske teritorije je drugim rijecima totalna kapitulacija i predaja... izgleda da su konacno naucili da se terorizam ne isplati... steta samo tolikih zrtava i prolivene krvi...
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!
FREE KURDISTAN! bagra Turska genocidna, nakon genocida nad slavenskim narodima Balkana i nad Armenima, opet genocid nad Kurdima ... FREE KURDISTAN!
bem mu misha, pa kako si zaboravio srbe pomenuti kao genocidne :D il smo malo pristrasni?:D
veliki su genocidasi ovi turci...u rangu sa svabama i hrvatima...i profitiraju od problema na bliskom istoku, na racun njihove muslimanke brace...
Kurdi trebaju uništiti Turskog agresora i oslobodit sebe i zemlju uz pomoć saveznika
FREE KURDISTAN!