Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se turci i bosnjaci prvo dobro nasade na hriscansko-evropsku cunu ... eh tek onda ce oni da dopuste da i oni udju u njih :)
Minkice duso, mogla bi ti Turcinu popusiti k.....u. K\'o i tvoja pra-bakica. :)
http://www.uktisoutheast.com/ContentDisplay.aspx?ID=940 Pustice Turke kad ogladne...
Turci vas napravili....o cemu vi to pricate mater vam VLASHKU
Zalosno je to sto narod u turskoj zeli evropu a sve vise odbacuju Islam zalsono, sto je neko reko kad svi predzu na krscanstvo mozda onda udzu u E.U
Prije bih pustio Bosnje u Eu nego Turke. Nije da su bolji nego ih je manje...
NIMA U EU JE PUN K-URAC BA-LIJA IZMENILI SU ZAPAD, EVROPA POCINJE RAZMISLJAT KAKO DA IH VRATI KUCI A NE DA IH PUSTI U EU DJE GOD DODJU SAMO DJAMIJE PRAVE A CITAV ZIVOT NOSE NEKE KRPE NA SEBI KO KINEZI SU JEDU RIZU I PRAVE DJECU A MOTIKE I LOPATE NECE DA SE VATAJU ODVRATNO
http://www.youtube.com/watch?v=WWCWB3RwbO4
ma nema od toga nista, europska \'tolerancija\' je u piku, a europsko trziste rada i kapitala je isisalo sve rezerve.
Poserem se i na tu tvoju evropi i na tu vizu, ako mislis da tamo ruze cvjetaju varas se grdddno, RETARDE MALOUMNI!
daj bože da TUrska udje u eu. što kažu u eu ,prva i osnovna vrijednost evropljana je kršćanstvo. Bogami bice Turskoj tesko. da su turci kršćani već bi bili u eu. tako je. TURCI NE DAJTE SE.
turci ce prije uvesti serijat nego uci u eu. zivio serijat ----------------------------- @ja krkane jedan islamski, bil i ti u europu ili bar da ti ukinu vizu
kad bi jednim mongoloidnim turcima dozvolili da udju u evropu onda mogu svakom dozvoliti ko dojase iz mongolije kad hoce. Nikad nisu pripadali evropi niti ce.
U Evropi postoji velika odbojnost i prema Romima ali to nije spriječilo Rumunjsku / Rumuniju da postane punopravna članica. U Europskom dijelu Istanbula živi 10-tak mil. Turaka i još 6 mil. u nekim članicama EU. Više ih je nego naših susjeda (\"kandidata\") skupa. Osim toga, Cipar/Kipar je 100-njak kilometara udaljen od turske obale i član je EU. Praktički, bliži je Siriji i Libanonu nego, recimo, Grčkoj. Istinski problem su Francuzi i Njemci tj. njihova težnja za prevlasti u Uniji.
@/\\/\\ Turska, Gruzija i Azerbejdžan se jednim dijelom nalaze u Evropi i to je dovoljan razlog da im se dozvoli takmičenje na Evroviziji i EURU. Armenija i Izrael od pomenutih su cijelim teritorijem u Aziji. Također, i Kipar učestvuje u ovim kvalifikacijama za EURO, a veza s Evropom im je EU. Žalosno.