Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj u oruzanom napadu terorista poginula dva vojnika...koliko se iz teksta da zakljuciti poginuli su u borbi. Po naslovu reklo bi se da su ih pobili u po Ankare a ne u nekakvoj vojnoj akciji.
Kurdi su narod "prelivoda" karaktera. sami su sebe postavili u aut poziciju. Oni bi se sa crnim djavolom sdruzili da naskode Turskom narodu. Ako vec hocete obeacun onda na bojnom polju a ne na ulicama gdje ce uvjek da nastrada civil.
jesu li srbi šehidili danas?
kurdi nisu teroristi vec borci za slobodu i slobodni kurdistan od hiljadugodisnje diktature turaka.....genocidnu tursku cemo rastaviti na pet djelova i poslati u tamni vilajet gdje i pripada
sta se vi bosnjaci toliko brinete za tursku?...jeste li vi turci?
a turska ce biti podjeljena...to je nemoguce zaustaviti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ujjjj.. nikad rahatluka :(