Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ima bar jedno normalno objašnjenje obaranja ruskog aviona, svojim geografskim položajem sa Rusijom kao saveznikom su mogli da budu baš ozbiljan igrač, ja još uvijek ne mogu da vjerujem da su si dopustili takvu glupost, nevjerovatno!?
@jokashmokash hehe, nema više letova nad Sirijom, nema švercovanja nafte sa ISIL-om, nema više turista iz Rusije a bogami i Njemci posustaju, sve je više nemira sa Kurdima, ne javlja KLIX da su im kurdi oborili helikopter u Iraku, sin Bilal optužen u Italiji, sve manje podrške od Evrope i SAD... i to je tek početak posljedica obaranja aviona! Ne, možda Turska i nije banana ali su definitivno njeni sadašnji lideri MAJMUNI!?
@jokashmokash Inteligentan odgovor, priliči ti!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
na sto ispaljenih granata na kurdska sela i položaje, kurdi naprave jedan napad u turskoj ... nije dovoljno, ali je ipak otpor ... bravo kurdi