Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otvori im granice pa da se svi isele u Njemacku samo bosnja misle da je turska velesile i da tamo tece mlijed i mlijeko, a ulaskom Turske u EU ostala bi spaljena zemlja da se grci ne docepaju \"turske\" zemlje
Gordan 30.04.2010. u 18:28 GORDANE , POPUSI MENI TURCINU MOJU OSUNECENU K U R C I N U ONAKO KAKO SU TI TO PREDCI RADILI STOTINAMA GODINA ..
lojavci, sto se palite na ovu vijest? Da niste i vi turci? A da, vi ste ono poturice a to mu ga dodje isto.
HAHA STEFANE PA ZNAMO SVI KAKVU IGRU IGRATE. TIPICNO EU SRANJE DABOGDA SE RASPALI. DANAS SI TI ZA, SUTRA CES BITI PROTIV I TAKO SE VRTITE U KRUG KO I ZA VRIJEME AGRESIJE NA BIH
filipovich 30.04.2010. u 13:46 DABOGDA TI MAMA OD KUCE POBJEGLA SA ONIH 20 KM STO SMO JOJ DALI DA NAM GA OBALI .
i ja trebam biti bil gejts, ali nisam ;-)) kakva turska i k.u.r.a.c
bravo..protiv,normalno..nikad za nikad!
Slusaj \'vamo, mozemo se dogovoriti. Vi iz EU meni cete vratiti moje povjesne teritorije i ja necu da ulazim u tu vasu dosadnu uniju. Znaci zelim nazad moju Srbijicu da ja u nju serbez ulazim sprijeda i pozadi. Tako je vazda bilo, treba da bude i bice tako dok je svijeta i vijeka.
Kuci da i bude
mrs,bre,budalo!
stefane jedi g.o.v.na budalo. dabogda ti turska bila u kuci.