Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U beču je leglo vehabija za evropu.
Ovi napadi u francuskoj i austriji su direktna posljedica erdoganove jezicine
Pa nek idu praviti terorističke napade u UAE ili Saudijskoj Arabiji. Naravno da nece, jer sve je to propaganda da se islam ocrni u Evropi. Najgora đubrad teroristička,mozak davno otkazao ali valja vam doci pred sud i na ovom i onom svijetu samo tamo cete sa kamatama.
Jer nije svaki čovjek isti ako ima istu vjeru.Treba da bjezi od najvećeg RAKA svih nacija OD LJUDI POPUT VAS koji ovakve GLUPE zaključke donosite paziti se treba PRIMITIVNOG I NEUKOG čovjeka,kakvi ste vi.To ću UCITI DIJETE da takve ljude izbjegava u širokom luku,ne da mrzi već izbjegava.
Mamlazi jedni neotesani !! Kakvi su vam samo ovo komentari,životinje jedne,vi ste jednake životinje kao i ovi što su ubijali ljude u Beču!!A gdje su tek zvjerstva vašeg naroda kao Hitler u Srebrenici.I ja sad trebam odgajati svoje dijete da mrzi svakog Srbina,neću sigurno !
nije Kolinda ni luda koliko ih u bosni citajuci komentare podrzava
Čuj solidarni a do jučer brkica ih huškao da počine ovo što su počinili. Ovo je ono "žao nam je ALI"...
Pa brko im je dao povoda za 70% sa njegovim izjavama p mu materina.
Ne bi se čudio da ih ovaj bolesnik nije spremio.
Ankara je "najoštrije osudila" teroristički napad... Zašto navodnici ovdje. Ako nije citat, onda je kobajagi, a to je u suprotnosti sa ostatkom teksta
Ovi teroristički pijuni pojma nemaju u životu, povodljivi su li lakovjerni. Rade ovo zato što ne poznaju vjeru i nisu toliko inteligentni da sami otkrivaju put vjere, već ih moćnici upućuju u vjeru kako bi ih iskoristili iz ko zna kakvih ciljeva.
Sad se može i Bake oglasiti..
I znate sta... da nase vlasti odmah nafataju ovih jedno 5-6000 migranata i sve da vrate odakle su dosli. Selmo hebat cu vam sve da mi bagra naskodi djetetu !!!!!
Ja kakvih krembila i debila na ovom portalu, od Bulevara, Ramba, Stipuganje...
Osuda, osuda osuda !!!
I ja ovo osudjujem ali treba zapad prestati zadirati u takve zemlje gdje ima tih radikala poput afganistana, sirije, libije...itd, I odma ce se smiriti i ovi bolesnici. A ovi radikali su proizvod zapada i zapadnog oruzja.