Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska finansira idil kupujuci od njih naftu idilovi teroristi se treniraju na turskoj teritoriji jer im nije vise sigurno u Siriji erdoan pjeni na Ruse jer mu kvare planove a ne smije im nista
prošo i ja kroz mahalu, neki me ker zaganjo, i et, skandal
Rus ti ponudi ventil plina, gradi gradi vise milionske projekte od koje ti imas dobit, na konju si, ali ti ipak odlucis samo sebe popisat i posrat radi US. Nek vas sad US brani od Rusa ko sto brane Ukrajinu.
I ja sam sinoc prodo kroz zeninu Najbolje kolegicu,jojjjj pukla trojka jes mi biloo finoooooo.Aaaa rahatlukaa,vodite ljubav a ne Rat.
Da ga Turci ne potope....
neće,brod prošo prije mjesec dana samo klixu treba malo vremena,biće da su im urednici malo zaostali...
rusi opet cackaju mecku
Rusi zavrću uši i to dobrano.
zavrcu usi, pa dobiju po nosu i onda placu