Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je maltretiranje za svoje pare, svaku drzava koja trazi maske, mjerenje temperatura ili neke testove od 100 Eur ne treba posjecivati yebbala vas Korona
Ima u BiH lijepih mjesta i turistickih destinacija za odmoriti se
@FGRoDerim Zar su ti testovi 100€ ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Obisao sam veliki dio drzava sirom svijeta,ali NIGDJE nema ljubaznijih domacina kao u Turskoj, BiH i Srbiji.Zaista, ko nije isao neka provjeri moje navode.Hvala Vam.
Nadati je se da ovaj cirkus sa propisima nece dugo trajati. Do tad, sjedi gdje jesi, ni zasta nisi.
Neka fala.
Planiras put i das pare a potom ti mjere temper. Putnik ili saputnik imaju temp. od neceg drugog, -al hajd malo vamo. Uzitak propo. Volio bih da reakcija gradjana bude negativna na sve osim normale. Necemo skole, radna mjesta, turizam, utakmice...dok ne bude kao sto je bilo. Necemo nova pravila.
Ovi protokoli su prosto opuštajući za turiste. Slično kao da se ide u bolnicu. Pravi odmor.
Umjesto da svoje sredimo picnemo, rijeke jezera more bazeni mi od svega napravimo teferic. Ulozite u nas turizam pa se necemo zajebavat a imamo sve uslove. Neretve Bosna Una Drina jezera more prirodu samo picnut ko bombona da bude i Rheden problem a netrebaju velika sredstva.
Turska bila uzor cijelom svijetu???? Hahahahahahahahahahahahahaha
uuuh ovo je sad porno film za SDA glasace.. pojma oni nemaju sta ostale zemlje koje imaju mnogo vise turista od Turske poput Italije, Spanije, Francuske rade i koje su mjere uvjeli.. sad ce oni reci da je Turska najbolja isto kao sto su govorili da Turska nema slucajeva Corone jer su Turci cisti jer su muslimani.
Mjeriti temperaturu metodom Uçmar Uğuz
Nuzda pravila mjenja,il' se navikni il'crkni od gladi..Biram ovo prvo..
@Poppaj kako ces crknuti od gladi? Jel sto ne odes u Tursku?