Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TKO MAČEM BIJE OD NJEGA I GINE.
Pa šta je ovo, svaki dan dan žalosti u Turskoj?
Nisu ovo kurdi debili, ovo ameri sve rade zato sot su se ovi okrenuli rusima, a kurdi su tu samo da prihvate krivicu jer moraju. Samo budala moze da ne vidi da je ovo samo jedna od americkih podvala na koje ce svijet opet nasjest!
Kakvi ameri, ba to su klasični međumuslimanski sukobi koje odlikuje karakteristika ideološkog terorizma.To je užas jedan, što se radi sa nevinim ljudima, pa pogledaj ono odsijecanje glava davljenje u kavezima, Pariz, Brisel, Sarajevo, Bugojno... Erdoganova politika inače strmoglavljuje Tursku u građanski rat, pa nedavno je izveden pokušaj udara u toj zemlji i sami turci znaju da ih Erdogan svaljuje u regionalne sukobe, koje je pokušao izbjeći paktom s Rusijom !?
@Oskarovac Zasto je izveden udar? Nisu ga izvele muslimanske neke snage odnosno udar je bio izmanipulisan Gulenovim naredjenjem cije sjediste je u Washingtonu!!! O cemu ba pricas, Erdogan se udruzio sa Rusijom i okreno se rusima i sad odjednom svakih 10tak dana pukne bomba u turskoj :) to haveru moze samo budala da ne shvati da je to americka propaganda "ako neces s nama odma si protiv nas". A svima nam je dobro poznato da je Turska otplatila MMF prije par godina ;)
samo me zanima kako već jednom ovo ne okrenu protiv Erdogana,..jasno je da ne može održavati sigurnost građana, ili će on to u svoju koristi okrenut