Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turky 4ever...;)
\"Cuj Turci došli iz Mongolije ! hahahahahahaha glup si škutorcino \" prouci malo bolje istoriju pa ces vidjeti da imaju itekakve veze sa mongolima
Stoka koja je ovdje 450 godina provodila genocid ni dandanas se nije promijenila. O genocidu nad Jermenima da se i ne govori. Zna se narodna izreka koja kaže ko je jedino gori od te stoke na istoku.
Cuj Turci došli iz Mongolije ! hahahahahahaha glup si škutorcino
turci su primitivni krvoloci... ali kriv je zapad koji tom olosu sve to tolerise, a da hoce mogu da ih za 24 sata nauce pameti..
Dajem podršku Kurdima. Tamo žive tisućljećima dok su Turci još bili u Mongoliji, a nemaju pravo ni na šta. Još jedan genocid Osmanskih naslijednika, nakon kršćanske bosne, Grka i Armena.