Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ne rade sirijci ovo su zivotinje koje su usle u siriju , Putvjernika .com evo vas na djelu pa i niste losi samo mogli ste prvo isprziti zivotinje jedne nije kameno doba.
http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/srebrenica-u-siriji-siitske-snage-za-nekoliko-dana-izmasakrirale-preko-1500-muslimana.html
Evo tvojih uzdanika na djelu, jel to islam i muslimani VI STE ZIVOTINJE.... http://www.liveleak.com/view?i=fdf_1368368251 POGLEDAJTE STA SVE RADE U IME ALLAHA PRAVI VJERNICI BRUKA I SRAMOTA. E OVAKVI SE BORE ZA SLOBODNU SIRIJU.
u toj -turskoj i svim tim muslimanskim zemljama stalno rokaju bombe---koda nisu normalni
Dok su islamske zemlje bile mirne, u Jugoslaviji smo se 4 godine rokali pa reci da nismo normalni.