Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro si prošla, jer kojim smjerom Turska ide, dobro te nisu odvukli van grada i kamenovali do smrti.
@PS91 A ne, nemojmo mjesati kruske i jabuke i praviti se fini :-). Turska je otisla stostrukim skokom unazad od smjera koji joj je zacrtan Ataturkovom Republikom jos prije 100 g.
jeste pretukli je sve sakama u clanak desne noge udaraali, ovi zutalji od novinara objavit ce bilo sta samo da zarade
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo šta donosi islamista Erdogan ..zato se treba zestoko obračunati s svima u Bosni koji ga podrzavaju ..
bit će ih puno, ne postoje kapaciteti da se pritvori toliko ljudi
@munjaa ..samo čoban može dat podršku ovom diktatoru i islamskom radikalu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e Turska postala talibanski Afganistan....ajmo bosnje napacene zeljne pusenja kurca bakiru i erdoganu, ajmo da cujem opravdanje trenutnog sistema u Turskoj????
NIJE TAČNA OVA INFORMACIJA, UOPŠTE!!!
Zapravo jeste tačna. Čak je preneseno je iz turskih novina: http://www.hurriyetdailynews.com/pregnant-woman-attacked-for-wearing-revealing-clothes-supporting-coup-in-istanbul-.aspx?pageID=238&nID=102423&NewsCatID=341
Sta se cudite, koliko je Bakir naselio Arapa uskoro cemo ovo gledati i u Sarajevu.
Opaaa, ovo se izgleda tarlaknulo prema krajnosti, a to već nikako nije dobro...
I Turska počela da teži Afganistanu
miljenici bakira i njegovih sda balija. koliko god neko mislio drugačije moramo reći da je naša sreća što ustaše i četnici sprečavaju islamizaciju bosne i da je karadzic govorio istinu kad je prije rata rekao da alija zeli islamizirati BiH. pogledajte sarajevo, ilidzu i one desetine hiljada dovučenih arapa i turaka. da se bakira i balija pita oni bi cinili 90% ove drzave. ionako je preko 60% prave raje napustilo ovu nakaradu pa nek dovlači arapsku sirotinju i štampa jelovnike na arapskom
Tipična zapadna propaganda. Ne demantujem da je se to desilo i osuđujem ali takve stvari su neizbježne kada se nešto dešava u svjetu, uvijek će biti priče pojedinaca koji su iskoristili i zloupotrijebili stanje u državi i napali slabije ili mučili nekoga, i mi smo u zadnjem ratu iako smo bili pozitivci u našim redovima imali pojedince koji su prije rata bili ološ pa dobili svojih 5 minuta ali ovo je tipična zapadna propaganda. Zašto ne objave priče o trudnicama i mrtvoj djeci...
...u zemljama stradalih od strane Amerike? A naše ovce tipično nasjedaju na ovu priču pa pozivaju na rušenje Erdogana jer kao ovo dokazuje da je gori od Hitlera a šta su sve Amerikanci, Britanci. Francuzi radili? Isto kao sa onim sirijskim dječakom što je nađen mrtav na obali, koliko ima sad mrtve sirijske djece pa ne objavljuju jer im to više nije cilj. Ne kažem da trebate voliti Erdogana i podržavati ga ali isključite konačno emocije i uključite mozak, sutra da sruše Erdogana onda će druga...
...strana udarati Erdoganove trudnice samo što to mediji neće prenositi. Pa pišljivi Avaz je Bakira smatrao gorim od Miloševića dok nisu stupili u koaliciju i sada ga svi u novinama hvale i poštuju a da ne pričamo o velikim Al-Jazeera, CNN, NBC itd. i njihovoj propagandi, ne budite djeca
jes jes....na lomaču sa tim provokatorima sto odjevanjem izazivaju i podržavaju pučeve :):))
ne nadjoh ni na kojerm stranom portalu ovu "vijest" kao ni na domacim ovo je kost za 500-600 komentara = lova
http://www.hurriyetdailynews.com/pregnant-woman-attacked-for-wearing-revealing-clothes-supporting-coup-in-istanbul-.aspx?PageID=238&NID=102423&NewsCatID=341
@krampus e svaka ti dala
Erdogan, koliko god bio ili ne bio u pravu, treba reagovati i na ovakve stvari. Treba razoružati Zapad, jer ja od vojnog udara nisam nijednu pozitivnu vijest o njemu pročitao, samo ovakve stvari. Ili neko konstantno i vrlo posvećeno filtrira vijesti (što je vjerovatno), ili je Erdogan zaista odustao od demokratije i vladavine prava (što širom otvara put zapadnjačkim retorikama, demagogijama, i puškama). Erdogan nije glup, ali ako ovo toleriše, ponaša se glupo i naivno.
da li mora da otrpi malo i pusti svoje kerove, koji su ga spasili, da provode ''demokratiju''?
@vrana Možda si u pravu, ali to onda znači da je prihvatio da pojedinci sprovode neorganizovano i incidentalno nasilje, a to nije tipično ni za demokratske institucije, kao ni za diktatore. Mislim, ipak, da nam neko servira vijesti koje želi da vidimo. Mislim, realno, potuklo se 5 ljudi, a doktor prekršio etički kodex, i to je međunarodna vijest? Pa nedavno se isto desilo u Sarajevu, tim gore što su policajci u stanici profesora sa FIN-a tukli čitavu noć, a Klix ni riječi o tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Muslimanima treba jasno da bude, "dobro se dobrim vraca". Nemam ikakve sumnje da bi se ovako nesto desavalo kod nas svakodnevno da ne postoje drugi narodi koji sprecavaju Bosnjacku stranku SDA da vodi politiku kakvu vodi Erdogan. SDA je sada trenutno "umjerene" , jer nema apsolutnu vlast na sirem podrucju i samo zbog toga nema velikih ekscesa.
sda je slaba, nema vojske, nema previše aparata u svojim rukama i nema dovoljno lojalnog članstva da radi nešto agresivnije i to je naša sreća. Uostalom, imaju oni većih briga, država je previše slaba da bi se nasilje moglo koristiti po volji.
@vrana upravo tako. Mada su jaki u nekim lokalnim zajednicama. E sada ako bi se nesto desilo da li bi medjunarodna zajednica koja samo posmatra sta se desava po BIH reagovala dovoljno snazno je pitanje ... nemam nekog povjerenja u njih. Vise je u stvari balans snaga u zemlji koji odredjuje koliko ce stranke ( preko lokalnih kabadahija koje potplate ) da pravi diktat nad gradjanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fašizam...
Ako ikada odlučite otići u Tursku obavezno ponijeti jutanu vreću, koju će te navući preko glave do stopala da bibili lojalni diktatorskom režimu.
mislis zene
@mirrorce Da, muškarci su prepoznatljivi po handžaru, koji drže u ruci i kada spavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne čudi me, ovakve se stvari dešavaju kad ljudi žive u strahu od države
Klasična doktrina manipulacije putem medija.