Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo u Siriji nego uopste jedno je Obamina globalisticka politika koju Tramp nikako ne cemu nece da slijedi u cemu se sastoje i savezi kao i instaliranje ISIL-a kao i kurdski separatizam i prema kojima Amerika ima drugaciji odnos, sto znaci da prekida dosadasnje vojne i politicke saveze.
Amerika se pokazala jako lošim "saveznikom". Svoje "topovsko meso" i njihove lidere na Bliskom istoku - ostavili su na zgarištu koji su sami napravili. Međutim treba biti oprezan kada se kaže "amerika". U toj zemlji postoje potpuno otuđeni centri moći koji mogu da "vedre i oblače" nezavisno od političkog centra moći. Pitanje je samo koji od otuđenih centara podržavaju ostanak u Siriji - i zašto , budući američka vojska djeluje potpuno nelegalno na ter. Sirije.
@Opera Yess Ti pametan koda ti je dudok stari
To BRACO ! Dobro dosli ste u Bosnu ona ja vasa koliko i nasa -