Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNAČI teroristi u Prijedoru.svašta
Mamu vam Tursku da vas hoce neko napast volio bi vise nego ista! Ovi u Bosni vam lizu jaja a ne znaju da ste nas vi s*** 1850 godine kad ste Srbiji dali sve a Bosnu na koljena bacili! Mi i Srbi smo braca po krvi a vi Truci sa nama Bosnjacima nemate nista!
Ja sa srbima nemam nista a turci su mi braca i sestre...vlahu extrat......
@xBoss pranena ti je Srpkinja bila a ne turkinja!
Zatucani(iz 1435god) istina vas sustiže svakog dana sve vise i vise.Nakon svedocenja alijinog telohranitelja u hagu(RATKO MLADIC) U KOJEM JE POTVDIO ONO STO I VRABCI NA GRANI ZNAJU DA JE BOSNJACKO VO JNO-POLITICKO I VJERSKO VODSTVO IZVRDSILO MASAKR NAD SOPSTVENIM NARODOM NA markalama,ul.viskina,srebrenica,tuzlanska kapia itd itd itd evo sta je jedan vas danas na tom istom sudenj(GENERALU NAD GENERALIMA) izjavio::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KONAČNO SE SAZNALO SVEDOK RASVETLIO MISERIJU: Sarajevske Romea i Juliju ubila je paravojska SDB BiH! PLANETA15:17, 31.03.2015.Autor: Beta Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Reč je o formaciji "Ševe", koja je počinila i niz drugih zločina za koje su optuženi Srbi Sarajevski Romeo i Julija, Foto Printscreen yt Admira i Boško: Njihovim beživotnim telima dugo nije moglo da se priđe (Foto: Printscreen YouTube) HAG/BEOGRAD - Bivši pripadnik Službe državne bezbednosti BiH Edin Garaplija posvedočio je danas, na suđenju Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom, da je paravojna formacija te službe 1995. snajperom ubila francuskog pripadnika Unprofora i da je to potom pripisano srpskoj strani. Garaplija je izjavio i da je ista formacija, zvana "Ševe", u maju 1993. ubila "sarajevske Romea i Juliju", 25-godišnje Admiru Ismić i Boška Brkića, dok su pokušavali da iz centra Sarajeva preko Vrbanja mosta pređu na Grbavicu. I taj zločin, neki zvaničnici u Sarajevu, zatim su pripisali bosanskim Srbima, potvrdio je Garaplija. Formacija "Ševe", koje je opisao kao "paravojnu formaciju" SDB BiH, počinila je i mnoge druge zločine, uključujući ubistvo zarobljenih srpskih vojnika i civila u jednom sarajevskom parku, atentat na visokog oficira Armije BiH Sefera Halilovića i ubijanje srpskih civila na Grbavici, izjavio je Garaplija. Po rečima svedoka, i atentat minom na generala Halilovića potom je prikazan kao eksplozija srpske granate
ma to su im ameri smjestili samo da navedu tursku u rat protiv "trerorista"!!!:P
Sad ce Bakir eskluzivno za klix.ba "Suosjecamo se sa narodom Turske...."
jest i meni je sinoc nestalo struje oko 12 h dal je ovo sta povezano ? :D
Nasli licnu kartu kod njihove elektroprivrede? Sa pismom "Ja,terorista"?
Na sve moguce nacine pokusavaju uvuci Tursku u rat.
Kad sam jednom bi o u Kentakiju, usred mraka nestalo struje. To je država u SAD-u , zapadno od Apalačkih planinčuga. Glavni grad je Frankfort, isto ko Frankfut na Majni samo malo drugačije skroz različito. Dakle, Franfurt na Majni ima čak 43 gradska okruga. Jedan od njih se zove Altštat (stari dio grada). Nalazi se na rijeci Majni, nešto kao Rajna, samo malo niže. Inače, Rajna je jedna od najdužih rijeka u Evropi. Na talijanskom jeziku je zovu Reno. Taj jezik govori oko 62 milijona ljudi širom svijeta, tačnije širom Zemlje. Pod pojmom Zemlja ne mislim na zemlju u političko-geografskom smislu, već konkretno mislim na treći planet Sunčevog sistema. Na njoj se i uspio razvit život jer je na najpogodnijem mjestu od Sunca. To je jedna zvijezda koja se nama čini ogromnom, međutim ona je vrlo mala u odnosu na ostale u univerzumu. Univerzum podrazumijeva cijeli svemir i kosmos, koji se širi i nema određenu granicu. Ovaj, odo ja daleko od teme. Nego, bio ja u Kentakiju i nestalo struje u mraku.
...ex - yu, sarkazam nije in nimalo! bolje se posveti pa napiši fantastičnu knjigu roman pa izdaj ako misliš da si tako pametan!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Doso neki pijani Šaban i presjekao glavni vod hahaha
kad je cuo bih-turkey 2:1