Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je vazda prva pomagala ı uskakala za pomoç unevoljı Allah je nagradıjo!
Dosta je ćebadi i paketa ulja... nek pošalje vojsku u Mijanmar ako smije, il im se ne isplati Mijanmar, nema ništa korisno dole u toj zemlji... toliko o konkretnoj pomoći...ne valja ni jedan danas lider nek se zna... Svi osuđuju saudijsku vlast, a nista od njeg nisu bolji... Erdoan ima lijep i lozionicki govor da pridobije narod i da ostane na vlasti. a procice vremena dok ne skontate da se gledaju samo interesii. Eno ga sad dobar i s iranom i rusijom i amerikom.
Mnogo si BRE glup.Da se kači sa Rusijom i Iranom i nabija turskom narodu bijedu i siromaštvo na vrat?Na Mijanmar bi trebalo da pošalje jedno 100 aviona i sravni im glavni grad.
Mnogo si BRE glup.Da se kači sa Rusijom i Iranom i nabija turskom narodu bijedu i siromaštvo na vrat?Na Mijanmar bi trebalo da pošalje jedno 100 aviona i sravni im glavni grad.
Tuga, jos pocinje zima
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w
I ima i salje hvala bogu, da svi pomazu ko Turska gdje bi bio kraj...
Uhhh Sultan masalaaa.... XD
Dosta je ćebadi i paketa ulja... nek pošalje vojsku u Mijanmar ako smije, il im se ne isplati Mijanmar, nema ništa korisno dole u toj zemlji... toliko o konkretnoj pomoći...ne valja ni jedan danas lider...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)