Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Why everyone says 'free kürdistan'?As a Turk, we provide many of the rights to Kurdish people . There are good and patriotic Kurds but many are betraying us. Do you know many Kurds don't give tax!In regions where live the Kurds teachers doctors etc are all Turks. Kurdish language in schools was optional. Turks should do more for the Kurds? in fact not given value to the Turkish people.Erdogan thinks only Kurds and Syrians.I hate him All the world wants the disintegration of the turkey.
Nekako mi previse cesto krivica za napade u turskoj pada bas na kurde. Vuce mi prica nekako na sadama i oruzije za masovno unistenje koje je on kao imao. Da se ne trazi mozda razlog da se u turski dio kurdistana posalju kakve jake vojno-policijske snage da uspostave "demokratiju" kao sto su i u iraku neki uspostavljali.
False flag