Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će ti ga znat' šta je istina oko ovih terorističkih napada. Može tu biti i vlada umiješana - vidiš kako Vučić pođe urušiti suverenitet BiH simulacijom napada u Potočarima. Istina je samo da elite uvlače strah ljudima u kosti, samo da opravdaju svoju autokratiju, kriminal i održe sebe i svoj sistem koji su izgradili. Svi ovi napadi isključivo njima dođu kao kec na desetku, a narod gine...
@Okrutni Hamo Sram te bilo!
@Lion7 Sram? Za sta? Izvini ako sam ti uvrijedio nekog od lidera, o kojem god se radilo xD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eno na jednom stranom radiju viču da su Turci saznali identitet. I da je doputovao u Tursku sa ženom i dvoje djece da ne bude sumnjiv. Za njim još tragaju ali žena mu je već privedena. Klix će to objaviti eventualno sutra.
Tevez
Sjecate se filmova americkih, u zadnje vrijeme ih sve vise snimaju kad agenti BRISU LICE SVOG COVJEKA na aerodromu poslije pocinjenog djela i stavljaju sliku nekog drugog !!
Tačno. Inače malo svijeta zna da američke filmadžije imaju specijalnu dozvolu njihovih tajnih službi da javnosti kroz filmove smiju pokazivati sve metode kojima se služe američki agenti.
Vidi se na njemu da je germanskog porijekla ...
Isti zigu bigule hahaha :D
Muslimani su dokaz Darwinove teorije. Zar ne izgleda kao majmun?
Prava majmunska faca! Izvinite bosnjaci znam da se vrijedjate mada ne znam zasto
Rece seljacina kojem kola turska krv u zilama !
Ja sam sa Alipasinog polja majmune....i nisu mi uzori ni Arkan ni Radovan a boga mi ni ovakvi majmuni. Jedan jedini nick od pocetka....samo si glupko da provjeris na mom profilu,daleko od kokuza ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sumadinac bre😄
mamu hebo isti jedan ratni zlocinac iz Kruhara
saso mange!?
Ovaj mrava nebi zgazio
Ove pickice sto bi htjeli du budu teroristi wanna be teroristi sto pucaju minuse, bliznji vasi im se nasli u dometu ovih kozojeba
sta je sa onim prethodnim covjekom ? oblatili ga, oprali ga komentarima, i nista ? pozivali ste na linc odredjene populacije u BiH...e idioti glupi :)
"Serija fotografija nasrala na osnovu videoklipa"!!! To je baš pouzdano! Aferim!!!
Pravi majmun ...