Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjači su komentari srpskih nacionalista o Turskoj diktaturi, načinu vladavine i odnosu prema manjinama. nek je Srbija i RS primjer svim univerzalnim vrijednostima, pa nek svijet uči.
@Trulex kontekst o geografskom podrucju tj linijom ocrtano na karti bih na kojoj teritoriji bih je legalizovan genocid
Levati, Turska tone kao titanik.
Pisem dva komentara i nema ni jednog jedinog. Sta se to desava? Izgleda nekome se ne svidja moj komentar.
Izgleda pola stanovnistva Turske ce se naci "iza brave" i biti ce optuzeni da pripadaju "teoristickoj " organizaciji. Erdogan postao pravi tiranin, diktator.
Izgleda, pola stanovnika Turske biti ce u zatvorima, Erdogan "mete" sve redom. Pravi diktator. Pa nije valjda pola stanovnika u "teroristickoj" organizaciji?
http://www.linkbucks.com/AMi76 (online zarada brzo i jednostavno)
Nije ni Dodik daleko. Najavio je crnu knjigu i odmazdu za neistimisljenike obracunom podsredstvom institucija na cijem celu je njegova partija.
ovim vijestima samo skreću pozornost sa naših lopova u obliku prdsjednika stranaka. kud ćeš veće diktature i monarhje nego kod nas. u federaciji samo bakirovi i draganovi dobijaju poslove. ista situacija u rs-u gdje miletovi dobijaju sve ostali k..ac. to je prava diktatura i monarhija samo mi to nikako da skontamo
e gospon sudac...imate crveni karton....)))))
Onaj zidar u građevinskoj firmi još je na slobodi....