Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas je lijepo selo..steta
To sto kazes potpuno si u pravu! da raja ima vise para bilo bi sve drugacije!!!
kakvo rusenje, tu cemo mosnje humano preseliti.
sta nas interesuje ta zaostala azijska zemlja. treba je cijelu zatrpati.
Daj i nama svajcarskih franaka i mi cemo rado ferisati u Antaliji.. a sve dok se to ne desi zivit cemo u našem primitivnom razmisljanju jer prosto ne znamo sta je bolje jer smo sirotinja..
@SERBONIA: pise se \"otkud\".
Joj koji cobana ovde ima ubi boze komentarisu o turskoj ko da je to prcija neka na aerodrom u antaliji sleti za sat vremena aviona ko u beograd i zagreb i sarajevo za godinu koji ste vi kreteni otidjite malo na ferije pa vidite sta je svjetski nivo usluge serem vam se na primitivizam!!!! balkanski
Tu zive Kurdi, odkud turcima pravo na to pa to je KURDISTAN.
ma neka Hi nemojte hi dirati , vec ako hocete pa zatrpajte ih zajedno sve koliko hi ima
Prvi korak ka rusenju kompletne Turske...wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Nadam se da i Šeherzada vuce korijene iz ove selendre pa da i na njoj stablo posade.
a da posaljemo srbadiju da se preseli, recimo umesto onog svi srbi u jednoj drzavi da bude svi srbi u jednom gradu... zvuci fenomenalno!
Mozda bi trebalo zatrpati malo vise od ovog grada, recimo bar pola turske
Ja bih tebe poslao tamo prije nego ga zatrpaju i nakon toga bi bili bogatiji sa jednom budalom manje.
@Teks...ih sto bih ja tebi sestru srusio..
kakvo vase rusenje cuvajte vi ono malo sto vam je ostalo od drzave