Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanima me da li u turskoj priznaju diplome što ovi turci što studiraju dobiju u travniku
Priznali ne priznali,Bošnjaci opet lete u kršćansku EU ma koliko god pričali protiv njih
Sultan se rješava gulenovaca, ... u Bosni vladaju i zaštićeni su ko međedi!
Kakve gluposti. Ko su to gulenovci kod nas? Zasto bi nekog u Bosnjaka bilo briga za nekim Turcinom Gulenom koji uopste ni ne zivi u Turskoj? Kakvi veze iko ovdje ima sa tim covjekom? Mani se suplje, zaboli nas qracc realno
@izKrajinesam2 gulenovac, što si nervozan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tajip abi pomozi kirbasu da zaposli 100000 raje..
Turkçe konuşiyorum primi me😂
"terorističkom organizacijom Fetullaha Gulena" Klix objasni nam koja je to teroristička organizacija i kako se zove i da li ih još iko osim Erdogana tako zove
"Teroristicka organizacija F.Gulena" - smanjite dozivljaj
Cist primjer diktatora (diktatorske metode i protjerivanje neistomisljenika) i ne mogu da vjerujem da ga ovoliko podrzavaju bosnjaci, a kad Sebija zavodi red onda pljuju po Bakiru i SDA.
Kako bi tek nama potrebna bila ovako cvrsta ruka i jaka metla da se otresemo ovog politickog smeca u velikom procentu
ovo se zove Gulenov komplex
Postovani Erdogane.Kako bi samo nama trebalo jedno generalno komplet ciscenje.BIH bi postala jedna obicna mahala postenih i ispravnih ljudi.Toliko nas je jos ostalo,normalnih i onih koji misle dobro ovoj drzavi.Tacno mi je krivo sto mi nemamo tako jednog pretstavnika.Nije da si mi nesto drag,ali tvoj stav je sasvim ispravan.