Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
---Turska je osudila sudiju UN-ovog suda za ratne zločine na sedam godina i šest mjeseci zatvora pod optužbom za članstvo u terorističkoj organizaciji Erdogan bi mogao postati počasni građanin Srbije ! Pa otkad Šešelj tvrdi da je haški tribunal teroristička organizacija nad Srbima !
Nemoj generalizirati, u svakom zitu ima kukolja, neke sudije i kod nas misle da su nedodirljivi, rade sta hoce oslobadzaju za novac okorjele krimose.
U Haškom pritvoru izbio požar, jedan zatvorenik izgorio !! STrahuje se da je Srbin i da je Hag srpska grobnica !! :(( http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/54389/u_haskom_zatvoru_izbio_pozar_poginuo_zatvorenik.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je opasnije biti sudija Haškog tribunala...ko zna ko ih može još pohapsiti i spremiti u zatvor, gluho bilo...
To zbog brace srba koji su vecina u Hagu😂
Ovo nije losa vjest za nasu bracu Srbe👍
500 Godina..Pa svi mi imamo Krvi Osmanlija..
Ovaj u faci isti Dodik. Dalja familija garant
"Lako ce EU sa Turskom, sta cemo mi s Agrokorom, Konzumom i njegovim dobavljacima?"
Nema kod sultana ljudskih prava, medjunarodnih prava i bilo kakvih prava osim prava da slusas i ponasas se kako ti diktator kaze
J.... vam Europa svima majku
A jel no Turska hoće da pregovara o ulasku u EU? Mora da se zayebaju...
roknite pederdogana
živio gulen dole ružni brko i jaran od baketa
Erdogan je uveo redu u Tursku po kojoj su vijekovima harale strane obavjestajne agencije. Samo naprijed braco Turci. Jaka Turska, jaka Bosna i Hercegovina.
Dok ti je Erdogan brat ništa od Bosne. Pa odluči.
Jest, baš je jaka. Svakih mjesec dana neko se samovazduši i pobije narod.