Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kurtona i sultana . Prvo Putinu skino gaće kad mu je uveo sankcije nakon rušenja aviona , sad se kofol koprcao nešto i sa Amerima pa mu Trump samo jednim potezom srušio pola ekonomije i sad je i pred Amerima skino gaće .
ijako nema pravo muško hrvacko ime kao štosu jozo ljubo mijo matan lujo smiljko anto i gojko ovo je veliki udarac za bjelaćku rasu i krsćansko ćudoredže i gospe namje okrenula ledža
Kad Trump kaze skoči Erdogan pita koliko visoko ☺☺
Cuj nema spiuniranja. Otisao 1 ostalo 9999.
Bas ce biti interesantno vidjeti za par dana ili sedmica za sta su ga Turci trampili, dali ce narandjasta budala izruciti Gulena ili osloboditi onog bankara kojeg su osudili na osnovu laznog svjedocenja iranskog trgovca zlatom ili ce pak biti preokret u podrzavanju kurdskih terorista u Siriji itd! Zanimljivo u svakom slucaju a pastorista, citaj CIA spijun, je presudjen za pomaganje terorizama.
Neće Zapad osloboditi nikoga nego će čak i pozatvarati sve džamije koje je Brko finansirao, samo prati
Tako to izgleda kad Trampo zavrne mošnje
Islamista Erdogan shvatio da ne može progutati koliko je zinuo pa se predomislio. Pastor bi sada trebao tražiti 100 miliona Dolara odštete od Turske a Turskoj uvesti nove sankcije!
@cafircugetina Meni see cini da ti pricas vise nego znas,ili mislis da znas
@ZmajevoOko Erdogana obožavam! Allah je Erdogana poslao muslimanima ali je i nama ćafirima odradio sasvim dobar posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DIKATATOR podvio rep kao kuja sto i jeste a lajao je na sav glas da ga nece osloboditi
Ti izgleda malouman il ne znas citat, Brunson je osuđen na tri godine i mjesec zatvora, ali su odlučili da ga oslobode na osnovu kazne koju je već odslužio. preko dvije godine lezi debilu,isto ste pricali kada je oboren ruski pilot bice ovo bice ono i sta bi na kraju halalolsun kabulolsun
đaba si se kofrčio turčine, biće kao ujak Sam kaže ili neće nikako :)
ČOVJEK TI SE UŠUNJA U TVOJU ZEMLJU I PRAVI NEREDE I SMUTNJU I NE SMIJEŠ GA NI KAZNIT POŠTENO. JA SKIDAM KAPU ERDOGANU I TURSKOM NARODU KOJI SE KAKO TAKO DRŽE NA NOGAMA UPRKOS TOLIKIM PRITISCIMA I DIVERZIJAMA I SVOJ ZAPADNOJ MEDIJSKOJ, ŠPIJUNSKOJ I SVAKOJ DRUGOJ TORTURI I TERORIZMU.
Torturi? Terorizmu? Hajd ne prdi 99% isil-ovaca koji su napravili sranje po europi su dosli preko Turske. Kao turcima bitna europa, ahaaaaa, a onda kad EU uvede neke reatrikcije prema njima, to se naziva tortura i terorizam?!