Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja ovim Turcima ne vjerujem ništa. Od 10 Turaka koje sam upoznao 10 njih je petljanici i lažovi. Kod njih je pravilo priča jedno, misli drugo a radi treće. Nekad sam mislio o Turcima kao prijateljima BiH a sad sam siguran da u slučaju belaja da bi pomoć dobili prije iz Brazila nego iz Turske. Ko ne vjeruje ovom što pišem nek upozna turke i počne sa njima raditi. S druge strane najveća pomoć BiH je dolazila iz Irana- a ljudi nam ništa ne sole pamet.
@patos Davno su Bosanci odustali od vjerovanja da će im neko pomoći. Bosanci ako žele preživjeti moraju se početi ponašati kao Izraelci. Imamo slučnu sudbinu. Oko nas su države koje nas mrze i koje bi nas sve poklale. Slično je da i dio stanovništva BiH/Izraela želi smrt svojoj državi i to ne kriju. Veliki dio stanovništva je protjeran od istih. Bosanci su imali svoj Dachau-Trnopolje, svoj Buchenwald-Dretelj, svoj Mauthausen-Sušica, svoj auschwitz-Batković.